مشارکت 97 درصدی مردم جلفا در انتخابات

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40810
ساعت 10:31 چهارشنبه 3 خرداد 1396
فرماندار جلفا در جلسه اعضای شورای روابط عمومی های ارس از مشارکت 97 درصدی مردم جلفا در انتخابات 29 اردیبهشت امسال خبر داد.

به گزارش فرینا، زاهد محمودی با اعلام این خبر افزود: مرزنشینان شهرستان جلفا علاوه بر مشارکت 97 درصدی در انتخابات، با رای 71 درصدی به دولت تدبیر و امید رضایت خود از عملکرد دولت را به نمایش گذاشتند.
زاهد محمودی اظهار کرد: اقتدار و عزت ایران اسلامی در سایه حضور مردم به وجود می آید و این حضور مهر تاییدی برای آرمان های انقلاب بود.
وی یکی از دستاوردهای دولت یازدهم را بهبود روند تولید و کمک به رشد شاخص های اقتصادی عنوان کرد و گفت: توسعه اقتصادی این روزهای ارس نیز با برنامه های هدفمند دولت تدبیر و امید به دست آمده است.
محمودی با اشاره به نقش روابط عمومی ها در توسعه کشور، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی فعالیت ها و خدمات در سطح جامعه برای ادامه موفقیت ها بسیار مهم است.
وی تصریح کرد: نقش روابط عمومی ها در عصر کنونی بی بدیل است و آگاهی دادن به افکار عمومی از وظایف بسیار مهم روابط عمومی هاست.
وی افزود: سازمان ها باید 10 درصد درآمد خود را به تبلیغات و اطلاع رسانی اختصاص دهند و در سال های آتی نیز باید توجه ویژه ای به روابط عمومی ها شود.
محمودی تاکید کرد: تنویر افکار عمومی در عرصه انتخابات نیز نشان داد که این موضوع در کشور مهم است و شور و نشاط اجتماعی، ناشی از توجه به این موضوع بود.

شناسه خبری: 40810

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی