نشست سرمایه گذاران ترکیه ای با مسئولین منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40940
ساعت 10:17 شنبه 13 خرداد 1396
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند در دیدار مشترک با سرمایه گذاران ترکیه ای از فرآیند تولید 500 فرصت شغلی در حوزه صنعت در منطقه خبر داد.

به گزارش فرینا، عبدالله کعبی گفت: هیات اقتصادی سرمایه گذاران و صاحبان صنایع از کشور ترکیه، آمادگی خود را به منظور سرمایه گذاری در حوزه صنایع بهداشتی در آبادان و خرمشهر اعلام نمودند.

در ادامه این دیدار، کعبی، با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های اقتصادی و صنعتی آبادان و خرمشهر، افزود: سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند یک فرصت است و آن را باید در بعد وسیع و در فرآیند بلند مدت ارزیابی و بررسی کرد.

حضور سرمایه گذاران در این منطقه و اعلام آمادگی آنها برای مشارکت در فعالیت های اقتصادی، نشان از میزان اهمیت و موقعیت ویژه اروند در ابعاد ژئو پلیتیک و ژئو استراتژیک است.

وی گفت: تجارت و بازرگانی از یک طرف و صنعت و تولیدات مهم استراتژیک در حوزه نفتی از طرف دیگر، منطقه آزاد اروند را در مرکز توجه سرمایه گذاران قرار داده است و حضور سرمایه گذارانی از کشورهای ترکیه، لهستان، آلمان و برخی از کشورهای اروپای غربی و شرقی در بعد کلان  می تواند زمینه ای برای تحول اقتصادی در اروند باشد.

این در حالی است که منطقه آزاد اروند توانسته است با حضور سرمایه گذاران داخلی و به ویژه محلی، عملکردی موفقیت آمیز در صنعت و تجارت داشته باشد.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند در پایان افزود: سرمایه گذاران ترکی امروز با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های منطقه آزاد اروند، برای سرمایه گذاری در حوزه تولید لوازم بهداشتی با هدف ایجاد زنجیره اقتصادی با ظرفیت 500 فرصت شغلی، آمادگی خود را برای حضور فعال نشان دادند و ما در این زمینه کاملا از این فعالیت ها استقبال می کنیم و شرایط و تسهیلات لازم برای این حضور مهیا است چرا که در منطقه آزاد اروند پس از استقرار گمرک در مبادی خروجی، رویه ها و قوانین مناطق آزاد کشور به طور کامل اجرا خواهد شد و بدین ترتیب زمینه برای حضور فعال سرمایه گذاران داخلی و خارجی بیش از گذشته مهیا تر شده است.



شناسه خبری: 40940

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی