امیدواری دولت به تصویب منطقه آزاد بانه ـ مریوان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/42363
ساعت 16:44 دوشنبه 19 تير 1396
معاون اول رئیس جمهور گفت: برنامه دولت توسعه متوازن، هماهنگ و جامع کشور است و باید با برنامه‌ریزی و تلاش،‌ مشکلات مردم در مناطق مرزی نظیر کردستان را برطرف کنیم.

به گزارش فرینا، اسحاق جهانگیری در دیدار با مجمع نمایندگان استان کردستان با اشاره به سوابق تاریخی و نقش‌آفرینی کردستان در صیانت از مرزهای کشور و حضور معنادار در عرصه‌های مختلف نظیر انتخابات ریاست جمهوری، از مشارکت همه جانبه و اعتماد بالای استان کردستان به روحانی برای ادامه مسیر، تقدیر کرد و‌ گفت: امیدوارم مسائل این استان نظیر ایجاد راه‌های روستایی و توسعه صنعتی و کشاورزی در چارچوب اجرای سند توسعه کردستان هرچه سریع‌تر مرتفع شود.
جهانگیری با بیان اینکه تمام قول‌هایی که در سفر رئیس جمهوری به استان داده شده محقق خواهد شد،‌ گفت: مسائل قومی، سیاسی و مذهبی نباید مانعی بر سر حل مشکلات کشور و نیازهای مردم باشد.
جهانگیری با بیان اینکه داشتن مرز مشترک با کشور همسایه می‌تواند به کانون خوبی برای توسعه استان تبدیل شود، ‌تصریح کرد: دولت امیدوار است تا تصویب منطقه آزاد بانه و مریوان در مجلس شورای اسلامی بخشی از مسائل مرزی در کردستان حل و فصل شود.

شناسه خبری: 42363

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی