بهره برداري از مجموعه آواي خليج فارس در جزیره کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/42493
ساعت 22:19 دوشنبه 26 تير 1396
معاون اول رييس جمهور بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در ادامه افتتاح طرح هاي عمراني، صنعتي و گردشگري جزيره كيش، مجموعه آواي خليج فارس را افتتاح كرد.

به گزارش فرینا، اين طرح كه داراي تاسيسات فواره هاي آب نماي متحرك،‌ استيج و جايگاه تماشاچيان براي 1500 نفر، رستوران و فود كورت ، كلوپ كودكان و مركز بازي است توسط بخش خصوصي و با مشاركت يك شركت آلماني احداث شده است.
ميزان سرمايه گذاري در اين طرح 120 ميليارد تومان بوده كه با تكميل فاز 2 آن در شهريور ماه سال جاري اشتغال زايي مستقيم آن از 50 نفر به 300 نفر افزايش خواهد داشت.
لازم بذكر است تجهيزات آب نماي اين مجموعه با آب دريا كار مي كند.
همچنین مجموعه تفریحات دریایی مارینا در جزیره کیش با حضور معاون اول رییس جمهور افتتاح شد. 
مجموعه تفریحات دریایی مارینا دارای پارکینگ اختصاصی، قایق و کلوپ دریایی و امکانات جانبی است که در اختیار گردشگران قرار می گیرد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور را در این سفر، اکبر ترکان دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی همراهی می کنند.

 

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی