امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

راه اندازی آزمایشگاه غذا و دارو منطقه آزاد اروند تا یک ماه آینده

لینک کوتاه: freena.ir/detail/42506
ساعت 14:05 سه شنبه 27 تير 1396
مدیر محیط زیست، بهداشت و سلامت منطقه آزاد اروند از راه اندازی آزمایشگاه غذا و دارو منطقه ظرف یک ماه آینده خبر داد.



به گزارش فرینا، سید مهدی موسوی  با بیان اینکه  راه اندازی آزمایشگاه غذا و داروی استاندار و مکمل های منطقه یکی از آرزوهای دیرینه ما است، گفت: با توجه به وجود بنادر و گمرکات در شهرهای آبادان، خرمشهر، چوئبده و اروندکنار می طلبید تا در سالهای گذشته این آزمایشگاه در منطقه راه اندازی شود که متاسفانه انجام نشد. 
وی افزود: خوشبختانه در دوره جدید هیئت مدیره و تاکید زمانی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، پس با ارائه درخواست مربوطه به هیئت مدیره که در حضور وزیر بهداشت انجام شد موافقت صد درصدی خود را اعلام کردند و در این باره نیز یک تفاهمنامه دو جانبه میان سازمان منطقه آزاد اروند و وزارت بهداشت با تعهد احداث و تجهیز این آزمایشگاه از سوی سازمان  و تامین نیروهای متخصص مورد نیاز از سوی وزارت بهداشت، منعقد شد. 
وی اظهار کرد: تاکنون 86 میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان منطقه آزاد اروند هزینه شده و ضمن پیش بینی و خرید ساختمانی مدرن و خوب، نسبت به تغییر کاربری آن، انجام سکوبندی مخصوص آزمایشگاه و خرید و نصب تمامی تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی مورد نیاز اقدام شده و اکنون در مرحله جذب نیرو و انجام مراحل نهایی هستیم.. 
وی با بیان این که این اقدام در ارتقاء سطح علاقمندی سرمایه گذاران جهت کار و سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی و افزایش اشتغال و صادرات و واردات نقش تاثیرگذاری دارد، گفت: از آنجاییکه برای هرگونه صادراتی نیاز به تائیدیه سازمان غذا و دارو داریم لذا نبود آزمایشگاه مربوطه در منطقه سبب می شود تا فعالان این عرصه یک پروسه طولانی مدت (حتی تا یک ماه یا بیشتر) را بگذراند و این خود سبب بی انگیزه گی و کم رنگ شدن حضور سرمایه گذاران در منطقه می شد اما با راه اندازی آزمایشگاه غذا و دارو در منطقه، دریافت تائیدیه ها در حداقل زمان و با صرف هزینه کم انجام می شود. 
مدیر محیط زیست، بهداشت و سلامت منطقه آزاد اروند با تاکید بر اهتمام و همکاری معاونت های توسعه و حقوقی، عمرانی و سرمایه گذاری و توجه و حمایت خاص مدیرعامل سازمان به انجام این کار گفت: از آنجاییکه مکان پیش بینی شده برای آزمایشگاه غذا و دارو منطقه ساختمانی دولتی بود لذا پروسه گرفتن مصوبه مربوطه برای واگذاری و خرید و انجام سایر اقدامات خرید بیش از یک سال و نیم زمان برد. 
موسوی افزود: در بازدید کارشناسان و مسئولان سازمان غذا و داروی کشور و ترکان دبیر شورایعالی مناطق آزاد از  این ساختمان همه به صراحت اعلام کردند که این آزمایشگاه بزرگترین، بهترین و بی نظیرترین ساختمان به نوبه خود است. 
وی اظهار کرد: پیش بینی های خوبی برای این آزمایشگاه صورت گرفته به طوری که تمام آزمایشگاههای منطقه (9 الی 10 آزمایشگاه) با 99 درصد پیش بینی ها و با افق 30 ساله در آن دیده شده حتی آزمایشگاهی که مربوط به غذا و دارو نیست. 
وی از لوازم خانگی وارداتی، آرایشی و بهداشتی، غذا و دارو، مکمل ها و استاندارد، لوازم پزشکی، (کالیبره شدن تجهیزات پزشکی) و صنایع به عنوان مواردی نام برد که تائیدیه شان را از آزمایشگاه غذا و دارو خواهند گرفت. 
به گفته وی در بازدید از بندر خرمشهر و با توجه به فضای محدود و سخت کاری به آنان قول داده شد تا مکانی را در این ساختمان برایشان در نظر بگیریم. 
مدیر محیط زیست، بهداشت و سلامت منطقه آزاد اروند تصریح کرد: چنانچه آزمایشگاه غذا و دارو منطقه به صورت ظرفیت کامل راه اندازی شود بیش از 100 تا 150 نفر به طور مستقیم و بیش از 200 تا 500 نفر به طور غیر مستقیم مشغول به کار می شوند. 
موسوی با تاکید دوباره بر اینکه راه اندازی این آزمایشگاه سبب کاهش وقت و هزینه سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در بحث دریافت تائیدیهای مد نظر سازمان غذا و دارو می شود، گفت: بر اساس پیش بینی سازمان غذا و داروی کشور به عنوان مهمترین جایگاه برنامه ریزی مدون و استاندارد کشوری، آزمایشگاه غذا و دارو منطقه آزاد اروند بایستی بتواند علاوه بر شهرهای آبادان خرمشهر، استانهای خوزستان، لرستان و بوشهر را نیز با توجه به صنعتی بودنشان، پوشش دهد. 
وی افزود: خوشبختانه کارشناسان سازمان غذا و دارو در بازدید از این ساختمان به آن امتیاز 100 دادند، و این بدان معناست که ساختمان مذکور امکان پوشش اهداف تعیین شده را دارد

شناسه خبری: 42506

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت