کاروان آیین های سنتی قشم راهی اروپا می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/43053
ساعت 11:15 شنبه 4 شهريور 1396

به دنبال استقبال پرشور از برگزاری آیین های سنتی جزیر قشم در برج میلاد تهران، نمایندگان سفارتخانه های سه کشور سوئد، فرانسه و ایتالیا با مشاهده رسوم و آیین خاص مردم جزیره، از گروه هنرمندان قشم جهت اجرای آیینهای کهن این جزیره در کشورهای خود، دعوت به عمل آوردند.

به گزارش فرینا به نقل از «خبر قشم» زینت دریایی مسئول اجرایی گروه هنرمندان منطقه آزاد قشم گفت: آداب و رسوم قدیمی مردم جزیره قشم، هرمز و هنگام برای گردشگران و بازدید کنندگان بسیار جذاب و دیدنی است به طوری که با دیدن این مراسمات و آیین ها، از سوی مدیریت برج میلاد درخواست اجرای 3 شب دیگر در این برج را داشتیم.
زینت دریایی ضمن تشکر از مهندس مومنی و دکتر اکبری و اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری منطقه آزاد قشم بابت حمایت های بسیار قاطع از گروه اعزامی ادامه داد: ما به همراه گروه اعزامی از قشم در واقع سفیران فرهنگ و سنن جزیره نشینان قشم هستیم و سعی کردیم تمامی آداب و رسوم قشم را به مردم ایران معرفی کنیم و به بهترین نحو ممکن نشان دهیم.
پخت انواع نان و غذاهای سنتی، اجرای انواع موسیقی عزوا و زار، مراسم عروسی، حنا بندان همراه با پوشش محلی قشم از جمله کارهایی است توسط گروه هنرمندان منطقه آزاد قشم در برج میلاد تهران انجام می شود و بسیار مورد توجه و علاقه بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی قرار گرفته است.

شناسه خبری: 43053

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی