همكاري هاي لجستيكي ايران و آلمان توسعه می یابد

مدیر کل امور سیاسی وزارت حمل و نقل و زیرساخت های دیجیتال کشور آلمان گفت: توسعه بنادر و اسکله های ایران بویژه بندرعباس نشان می دهد که ایران از لحاظ اقتصادی پیشرفت کرده است.

به گزارش فرینا، گرهارد شولز در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و نهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور (کیش اینوکس 2017) در جزیره کیش افزود: یکی از اهداف رویداد کیش اینوکس کمک به ارتقا زیرساخت ها و تسهیل فرآیند پیشرفت ایران است و من واقعا شما را به ادامه این رویکرد تشویق می کنم زیرا بهبود و توسعه زیرساخت در هر کشور پایه و اساس رشد اقتصادی و مردم آنجا است.

شولز گفت: این نخستین باری است که به ایران سفر می کنم و تا به اینجا از سفر خود بسیار لذت برده ام و فرصت دیدن تهران را داشته ام که شهر بسیار پویا و زنده ای است.

وی افزود: اما آنچه بیش از همه مرا در کشور زیبای ایران تحت تاثیر قرار داده است سطح مهمان نوازی است که هر کجا می روم به من ابراز می گردد.

مدیر کل امور سیاسی وزارت حمل و نقل و زیرساخت های دیجیتال کشور آلمان گفت: هیات نمایندگان اتحادیه لجستیک آلمان و صنعت لجستیک آلمان که به ایران سفر کرده بدنبال آغاز همکاری میان آلمان و شرکت های تجاری خارجی است.

شولز افزود: رویداد کیش اینوکس امسال بر حوزه لجستیک و حمل و نقل نیز متمرکز است و این 2 مقوله مبنایی مهم برای موفقیت های اقتصاد ملی محسوب می شوند.

وی ادامه داد: کشور آلمان از منظر لجستیک یک مرکز بسیار توسعه یافته به شمار می آید، بنابر این ما می دانیم که فرآیندهای کارآمد و قابل اطمینان تا چه حد در این حوزه اهمیت دارند و تا چه اندازه سریع توسعه می یابند.

مدیر کل امور سیاسی وزارت حمل و نقل و زیرساخت های دیجیتال کشور آلمان گفت: سرعت فرآیندهای لجستیکی رو به افزایش است و یکی از نمونه های آن توسعه تجارت آنلاین است که در کشور شما نیز رشد سریعی داشته است.

شولز افزود: بنابراین لجستیک یک عنصر کلیدی برای رشد و رونق اقتصادی و اشتغالزایی به شمار می آید و من آن را استخوان بندی اقتصاد ملی می نامم و در حقیقت صنعت لجستیک آلمان که اکنون حدود سه میلیون نفر در آن مشغول به فعالیت هستند و پس از صنعت خودرو و صنعت خرده فروشی به سومین صنعت بزرگ اقتصادی آلمان تبدیل شده است.

وی گفت: از این رو بخش لجستیک نه تنها خدمات و پشتیبانی های مهم را فراهم می سازد که همچنین موجب اشتغالزایی شده و در نتیجه منجر به افزایش نرخ تولید ناخالص داخلی می گردد.

گفتنی است چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی (کیش اینوکس 2017 ) به عنوان بزرگ ترین رویداد اقتصادی کشور و بخش خصوصی شامگاه دوشنبه در جزیره کیش گشایش یافت.

چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و نهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور در قالب رویداد بزرگ اقتصادی کشور با عنوان کیش اینوکس 2017 تا یازدهم آبانماه در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش دایر است.

این نمایشگاه در فضایی بالغ بر 21 هزار متر مربع با حضور 260 شرکت کننده داخلی و 60 شرکت خارجی در قالب هیأت های بین المللی مشارکت کننده و بازدید کننده از 25 کشور در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی کیش برپا شده است.

رویداد کیش اینوکس 2017 می تواند همسو با اقدامات دولت در گسترش تعاملات اقتصادی بین المللی و سیاست های ابلاغی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در زمینه جذب سرمایه گذاری های خارجی، با دستاوردهای قابل توجه اقتصاد برای کشورمان همراه باشد.

نمایشگاه کیش اینوکس 2017 و فرصت های سرمایه گذاری کشور در ابعاد مختلف بویژه بین المللی پر محتوا است و این رویداد مهم در واقع مهر تاییدی بر سیاست های اقتصادی دولت تدبیر و امید است.

بیش از 200 سازمان و شرکت داخلی و خارجی در سومین نمایشگاه کیش اینوکس 2016 که سال گذشته در کیش برگزار شد، حضور داشتند.

جزیره کیش با مساحت91.5 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 40 هزار نفر در 18 کلیومتری کرانه جنوبی ایران در محدوده شمالی آب های نیلگون خلیج فارس واقع است و از نظر تقسیم بندی سیاسی و اداری کشور، در محدوده استان هرمزگان و شهرستان بندر لنگه قرار دارد.
 


امتیاز به خبر :