منطقه آزاد انزلی به مرکز گردشگری سلامت در شمال کشور تبدیل می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/44223
ساعت 14:46 چهارشنبه 24 آبان 1396
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: این منطقه در آینده نزدیک می تواند به مرکز گردشگری سلامت در شمال کشور تبدیل شود.

به گزارش فرینا، مجید فاتحی در گردهمایی معاونین و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور در تهران و در محل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به گردشگران در دستور کار معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد انزلی قرار دارد.
وی افزود: سازمان منطقه آزاد انزلی دوره تغيير و گفتمان را به خوبی طی کرده و امیدواریم گفتمان تحول را هم با رشد جهشی طی کنیم.
فاتحی با اشاره به اینکه در منطقه آزاد انزلی فقر در حال مهار شدن است گفت: گفتمان تحول را در ابتدا باید در سازمان های مناطق آزاد نهادینه کنیم و پس از آن به خارج از سازمان تسری دهیم.مهم ترین بحث در تحول گفتمان، ارتقاء شاخص های توسعه انسانی است.
چهاردهمین گردهمایی معاونین، مدیران و دبیران شورای راهبردی فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی روزهای 23 و 24 آبان ماه در تهران با شعار «از تغییر گفتمان تا گفتمان تحول» برگزار شد.

شناسه خبری: 44223

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی