منطقه آزاد اروند تمامی امکانات سرمایه گذاری را در اختیار سرمایه گذار خارجی قرار می دهد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/44588
ساعت 13:10 سه شنبه 21 آذر 1396
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند گفت: منطقه آزاد اروند تمامی اطلاعات لازم پیرامون مجوزات و اقدامات لازم سرمایه گذاری را در اختیار سرمایه گذار خارجی قرار می دهد.

به گزارش فرینا به نقل از موج، محمود ترک زاده گفت: حذف روادید و تسهیل ورود سرمایه گذاران به منطقه آزاد اروند قطعا رشد اقتصادی و رونق کسب وکار را در پی خواهد داشت، اگر موانع و مشکلات از سر راه یک تاجر ، یا فعال اقتصادی برداشته شود، با علاقه مندی بیشتری سرمایه گذاری می کند.
ترک زاده گفت: دغدغه ای در تامین زیر ساخت ها و امنیت برای سرمایه گذاران نداریم چرا که منطقه آزاد اروند ظرفیت های فراوانی در مقایسه با دیگر مناطق آزاد تجاری در این حوزه دارد و بعد از این اتباع خارجی به غیر از رژیم صهیونیستی می توانند در تمامی بخشهای صنعت، تجارت، کشاورزی و… فعالیت اقتصادی کنند.
وی عمده مراودات اقتصادی منطقه آزاد اروند را در سالهای اخیر با کشورهای عراق، چین، عمان، آلمان و هند برشمرد و گفت: لغو روادید کمک می کند که سرمایه گذاران بیشتری وارد منطقه شوند چرا که بسیاری از سرمایه گذاران تقاضا داشتند که متخصصین و نیروهایشان بدون روادید وارد کشور شوند.
ترک زاده همچنین اظهار کرد : در صنعت توریسم و گردشگردی با فراهم شدن شرایط تسهیل در تردد، افراد بیشتری به اروند سفر می کنند و افزایش گردشگران در منطقه به صورت غیر مستقیم توسعه اقتصادی را در پی خواهد داشت و این نفع به صورت مستقیم به ساکنین منطقه آزاد اروند می رسد.
ترک زاده با تاکید بر اینکه معاونت سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند تمامی اطلاعات لازم پیرامون مجوزات و اقدامات جهت سرمایه گذاری را در اختیار سرمایه گذار خارجی قرار می دهد، گفت : ما معتقدیم تسهیل این فرآیند به جذب سرمایه خارجی کمک می کند.
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند گفت: سرمایه گذاران در منطقه آزاد اروند 20 سال معافیت مالیاتی دارند و اگر بخواهند ماشین آلات و تجهیزات لازم را برای فعالیت اقتصادی وارد کنند عوارض گمرکی پرداخت نمی کنند و به تازگی با اجرایی شدن قانون حذف روادید اگر نیاز به نیروی متخصص در خارج از کشور داشته باشند به راحتی تامین می کنند.

شناسه خبری: 44588

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی