افتتاح خط تولید ورق و فوم با ظرفیت هزار تن در منطقه آزاد چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/44595
ساعت 15:53 سه شنبه 21 آذر 1396
خط تولید ورق و فوم آریا مَکُّران با ظرفیت سالانه هزار تن با حضور "عبدالرحیم کردی" مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و "سید هاشم بطحائی گلپایگانی" نماینده منتخب مردم استان تهران در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری افتتاح شد.

به گزارش فرینا، این خط تولید باهدف ایجاد اشتغال و رونق تولید در سطح منطقه راه‌اندازی شده است و توانسته برای 22 نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در حاشیه افتتاح این خط تولید گفت: تولید و اشتغال از اهداف مهم این سازمان است که در این راستا از حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی حمایت می‌کند.
وی افزود: منطقه آزاد چابهار نقش مهمی در طول 24 سال گذشته برای ایجاد اشتغال و تولید داشته به‌طوری‌که سه هزار و 168 شرکت داخلی و خارجی برای سرمایه‌گذاری و تولید و ایجاد اشتغال در این منطقه تاکنون نام‌نویسی کردند.
وی بیان کرد: این سازمان باهدف ایجاد و تثبیت فضای اطمینان‌بخش برای فعالان اقتصادی و تلاش برای ایجاد امکانات و تسهیلات و اجرای قوانین سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای واحدهای مختلف تولیدی فعالیت می‌کند.
نماینده منتخب مردم استان تهران در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در سفر دوروزه خود به منطقه آزاد چابهار امروز سه‌شنبه 21 آذرماه جاری از پروژه ملی تولید پتروشیمی" شرکت توسعه نگین مکران "، شرکت فولاد مکران، صنایع شرکت تعاونی آریا پروفیل و شرکت بهارچمن فعال (فرآوری و بسته‌بندی انواع برنج) بازدید به عمل آورد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی