منطقه آزاد اروند؛ میزبان بخش «تجلی اراده ملی» جشنواره فیلم فجر

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45022
ساعت 16:57 سه شنبه 26 دی 1396
مراسم اختتامیه بخش «تجلی اراده ملی» سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به میزبانی منطقه آزاد اروند در آبادان و خرمشهر برگزار خواهد شد.

به گزارش فرینا به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، مراسم اختتامیه بخش «تجلی اراده ملی» در آبادان برگزار خواهد شد و معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند  و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اروند بعد از پایان جشنواره فیلم فجر میزبان سینماگران و داوران بخش تجلی اراده ملی خواهد بود.
این مراسم عصر سوم اسفند ماه در آبادان برگزار خواهد شد.
بر این اساس از جمله سازمان‌ها و نهادهایی که در بخش تجلی اراده ملی اعلام آمادگی کرده‌اند، می‌توان به؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مرکز ملی فرش ایران، وزارت دادگستری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان هنری و امور سینمایی بنیاد حفظ  آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، بیمه ایران، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ، شرکت مدیریت منابع آب ایران و سازمان منطقه آزاد اروند اشاره کرد.
گفتنی است از آنجا که تنوع موضوعی در آثار سینمایی می‌تواند بستر جدیدی را برای فعالیت سازمان‌ها و نهادهای خصوصی و دولتی ترسیم کند، امسال پس از سه سال باردیگر بخش ویژه‌ «تجلی اراده ملی» با مشارکت سازمان‌های دولتی و غیردولتی در جشنواره سی‌وششم فیلم فجر برگزار خواهد شد.
بر اساس آئین‌نامه این دوره از جشنواره، سازمان‌های دولتی و خصوصی می‌توانند ضمن بررسی آثاری که در بخش مسابقه سودای سیمرغ جشنواره پذیرفته شده‌اند، به فیلم‌های منتخب از نگاه خود با توجه به اولویت‌های موضوعی سازمان متبوع جوایزی اهدا نمایند.
سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی