بیش از 11 هکتار از اراضی ملی و ساحلی منطقه آزاد انزلی رفع تصرف شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45441
ساعت 14:57 دوشنبه 30 بهمن 1396
از سوی یگان حفاظت از اراضی و اجرائیات سازمان منطقه آزاد انزلی بیش از 11 هکتار از اراضی ملی و ساحلی این منطقه رفع تصرف شد.

به گزارش فرینا، در راستای ساماندهی و آزادسازی حریم ۶۰ متری نوار ساحلی و اراضی ملی منطقه، یگان حفاظت از اراضی و اجرائیات و مدیریت حقوقی سازمان منطقه آزاد انزلی بیش از 11 هکتار از اراضی ملی و زمین های ساحلی منطقه آزاد انزلی را در چهار مرحله زمانی مختلف در سال 96  آزاد سازی صورت گرفت.
بنابراین گزارش افراد سود جو از طریق دیوار کشی، نصب سیم خاردار و ساخت آلاچیق در روستاهای زیباکنار، خشک اسطلخ، امین آباد، امیر بکنده و چونچنان اقدام به تصرف اراضی ملی و نوار ساحلی منطقه آزاد انزلی نموده که با دستور قضایی و همکاری نیروی انتظامی موانع و ساخت و سازهای غیر مجاز ایجاد شده قلع، و زمین های مورد تصرف آزاد شده است.
گفتنی است با عنایت به اهمیت حفظ و حراست از اراضی ملی و ساحلی، و حسب تاکیدات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص برخورد جدی و قانونی با متصرفان، موضوع صیانت از اراضی محدوده با همکاری نهادهای ذیربط از اولویت های سازمان منطقه آزاد انزلی محسوب می شود که در این مسیر از همکاری همه شهروندان منطقه به منظور حفظ و حراست از اراضی برای خلق فرصت در جهت توسعه منطقه استقبال می کنیم.
مهمترین اقدامات یگان حفاظت این سازمان در محدوده منطقه آزاد انزلی برخورد با تخلفات ساختمانی، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، تصرفات اراضی، جلوگیری از برداشت غیرمجاز ماسه و صیانت از جنگل ها و منابع طبیعی محدوده است.


 

گالری تصاویر

آخرین اخبار

جغرافیای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، میراث دار فرهنگ ثروت آفرینی است
اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟