سرمایه گذاری یک شرکت استارت آپ در قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45538
ساعت 09:59 شنبه 12 اسفند 1396
مدیر مرکز بین المللی رشد قشم از جذب سرمایه گذاری 62 میلیارد ریالی یکی از شرکت های استارت آپی مستقر در این مرکز خبر داد.

به گزارش فرینا، سیده مهدیه فلاحی گفت: شرکت «فناوران پردیس پاسارگاد قشم» به عنوان یک شرکت استارت آپی مرکز بین المللی رشد واحدهای فناوری سازمان منطقه آزاد قشم با فعالیت در حوزه پرداخت های الکترونیکی موفق به جذب 62 میلیارد ریال سرمایه گذاری شد.

به گفته وی، شرکت یاد شده با حدود 20 ماه فعالیت در مرکز بین المللی رشد قشم توانست با واگذاری ۴۰ درصد از سهام خود به شرکت «گسترش فناوری و ارتباطات سینا» از شرکت های وابسته به بنیاد مستضعفان، این میزان سرمایه را جذب کند.

مدیرمرکز بین المللی رشد قشم با اعلام اینکه قرارداد نهایی این سرمایه گذاری در آینده ای نزدیک در قشم امضا می شود، افزود: ارزش این شرکت استارت اپی با گذشت 20 ماه فعالیت در این مرکز از ۶۰ میلیون ریال به بیش از ۲۰۷ میلیارد ریال افزایش یافته است.

او تاکید کرد: حمایت از شرکت های نوپا و ترویج فرهنگ کارآفرینی از اهم فعالیت های مرکز بین المللی رشد قشم است و امیدواریم این اتفاق مهم برای دیگر شرکت های استارت آپی فعال و مستقر در این مرکز بیافتد.

بنا به این گزارش، مرکز بین المللی رشد قشم در برنامه سیاست حمایتی خود از شرکت های استارت آپ در این مرکز، آذر ماه امسال نخستین همایش کارآفرینی آستارت آپ گرایند را با حضور سه شرکت برتر کشور در بخش های موبایل، رزرواسیون بین المللی هتل و‌ پرواز در ایران و همچنین برترین بازی سال ۹۵ از نگاه مخاطبان در زمینه کلمات و دانستنی های جشنواره وب و موبایل ایران را برگزار کرد که اطلاعات ارزشمندی در این همایش به مخاطبان ارائه شد.
 

شناسه خبری: 45538

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی