فعالیت ستاد تنظیم بازار در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45828
ساعت 10:13 شنبه 18 فروردين 1397
معاون اقتصادی و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند از تشکیل ستاد تنظیم بازار در این منطقه خبر داد.

به گزارش فرینا، سید علی موسوی گفت: با توجه به افزایش تقاضا در برخی کالاهای اساسی و رونق خرید و فروش‌ در ایام نوروز در منطقه آزاد اروند و همچنین به منظور افزایش هماهنگی بین ارگان های مختلف ستاد تنظیم بازار منطقه آزاد اروند تشکیل شد.
وی افزود: بر این اساس در ایام نوروز ۴ هزار و ۱۷۲ مورد بازرسی مستمر از واحد های صنفی، ۲۵ گشت مشترک نظارت بازار با حضور دستگاه های مختلف و همچنین نظارت بر تامین و توزیع ۷۵ تن سیب درختی و ۷۲ تن پرتغال در سطح منطقه آزاد اروند انجام شد.
موسوی ادامه داد: نظارت بر تامین و توزیع ۷۹ تن برنج، ۱۴.۵ تن گوشت با نرخ مصوب، ۱۸۸ تن مرغ منجمد و تشکیل ۳۹۰ مورد پرونده تخلف و ارجاع به ادارات حکومتی به مبلغ ۳۷۰ میلیارد ریال نیز از جمله اقدامات ما در ایام نوروز بود.

شناسه خبری: 45828

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی