مرکز مشترک توسعه فناوری ایران و عمان در چابهار ایجاد می شود

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: مذاکرات لازم بین دانشگاه بین المللی چابهار، دانشگاه نیزوا عمان، پارک نوآوری مسقط و صندوق فناوری عمان برای ایجاد مرکز مشترک توسعه فناوری در چابهار انجام شده است.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، عبدالرحیم کردی اظهار داشت: منطقه آزاد چابهار با موقعیت راهبردی و آماده شدن زیرساخت های سرمایه گذاری یکی از عوامل مهم توسعه و آبادانی سیستان و بلوچستان و جنوب شرق کشور است.
وی افزود: زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی در منطقه آزاد چابهار مهیا و معافیت های مالیاتی 20 ساله مشوق خوبی برای حضور فعالان اقتصادی و تجاری در این منطقه است.
وی تصریح کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری، دولتمردان و مسئولان کشوری و استانی به توسعه سواحل مکران سبب شده تا سرمایه گذاران خارجی و داخلی برای حضور بیشتر و سرمایه گذاری در این منطقه تشویق و ترغیب شوند.
وی ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری داخلی و خارجی در منطقه آزاد چابهار را عامل توسعه استان دانست و افزود: بزودی چابهار با تکمیل زیرساخت های در دست اجرا قطب تجارت، ترانزیت و گردشگری کشور می شود.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار به امضای تفاهم نامه همکاری با معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اشاره کرد و افزود: این تفاهم نامه روز گذشته با حضور استاندار و شماری از مسئولان کشوری و استانی در زاهدان به امضا رسید و بزودی منطقه ویژه علم و فناوری مکران در منطقه آزاد چابهار ایجاد می شود.
وی ادامه داد: ظرفیت‌های بالقوه موجود چابهار، پیدایش منطقه ویژه علم و فناوری را زمینه سازی کرده است.
کردی افزود: منطقه آزاد چابهار برای توسعه و آبادانی مناطق همجوار گام های مثبتی برداشته و در زمینه ارتقاء شاخص های بهداشتی درمانی، ساخت فضاهای آموزشی، ورزشی و توسعه زیرساخت های گردشگری سهم شایسته ای داشته است.
وی واگذاری رایگان زمین برای احداث بیمارستان 540 تختخوابی، اعزام تیم های مختلف ورزشی به رقابت های داخلی و خارجی، تجهیز آی سی یو بیمارستان امام علی (ع)، برقرسانی به اسکله کنارک، توسعه فرودگاه کنارک، ایجاد زیرساخت های گردشگری در محدوده ساحلی چابهار- گواتر و کنارک به زرآباد و تحویل 2 دستگاه آمبولانس به مردم شهر چابهار را بخشی از فعالیت های منطقه آزاد چابهار عنوان کرد.
وی ادامه داد: طرح های پتروشیمی و فولاد با ایجاد اشتغال چند هزار نفری در حال ساخت است که بزودی سهم ایران در صادرات محصولات پتروشیمی را افزایش می دهند.
وی انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار با سرمایه گذاری هزار و 100 میلیارد تومان، احداث راه آهن چابهار- زاهدان، توسعه بندر شهید بهشتی، رسمی شدن مرز ریمدان و صدور مجوز ساخت فرودگاه بین المللی را از اقدامات مهم دولت در سالهای اخیر برای توسعه و پیشرفت استان سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه چابهار عنوان کرد.
وی گفت: توسعه و ساماندهی روستای تیس آغاز شده است و در حوزه آموزش، بازگشایی وآسفالت معابر، بهداشت و آبرسانی اقدامات خوبی در حال انجام است که در طول 20 سال گذشته بی سابقه بوده است.

میثم غلامی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.