احداث کارخانه فولاد مکران چابهار تا یک و نیم سال آینده

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46372
ساعت 13:41 شنبه 5 خرداد 1397
مدیرعامل سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران گفت: کارخانه فولاد مکران با ظرفیت 1.6 میلیون تن آهن اسفنجی تا یک و نیم سال آینده افتتاح می‌شود.

به گزارش فرینا، مهدی کرباسیان در مراسم امضای قرارداد اولین ترمینال تمام مکانیزه مواد معدنی و امضای تفاهم‌نامه احداث و بهره‌برداری کارخانه تصفیه شکر در بندر چاربهار اظهار داشت: ایران کشوری معدنی است و 68 نوع ماده معدنی در کشور وجود دارد.
وی‌ ادامه داد: در برخی حوزه‌ها نظیر سنگ آهن، زغال‌سنگ و مس پیشرفت‌هایی را داشته‌ایم، اما در بقیه مواد معدنی به دلیل اقتصاد نفتی سرمایه‌گذاری چندانی نکرده‌ایم.
مدیرعامل سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران افزود: در سال 93 حدود 250 هزار کیلومترمربع کار اکتشافی در سطح کشور آغاز کردیم و امروز آمار ذخایر خوبی در برخی حوزه‌ها داریم.
کرباسیان اضافه کرد:‌ در حوزه سنگ‌دان 12 کارخانه وجود دارد و 200 میلیون تن ذخیره قطعی سنگ‌آهن هست.
وی افزود: در معدن زرشوران تکاب 40 تن طلا افزوده شده است.
مدیرعامل سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران بیان کرد: اقدامات اخیر موجب شد، پارسال 9 میلیون تن صادرات فولاد داشته باشیم و 20 درصد شامل 45 میلیارد دلار صادرات کشور در حوزه معدن و صنایع معدنی بوده است.
مدیرعامل ایمیدرو گفت: چابهار غیر از منطقه آزاد بودن، به آب‌های آزاد دسترسی دارد و نزدیک‌ترین نقطه به اروپا، آفریقا و اغلب نقاط دنیا است.
کرباسیان ادامه داد: شرق کشور با احداث خط آهن چابهار توسعه می‌یابد و این می‌تواند به کشورهای آسیای میانه و افغانستان برای دسترسی به آب‌های آزاد کمک بزرگی کند.
وی افزود: کاری که چند سال گذشته انجام شده، مناسب بود، هزار میلیارد دلار ذخایر معدنی باید از راه کشورها عبور کند.
مدیرعامل سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران ادامه داد: سیاست دولت و وزارت صنعت این است که در حوزه فولاد به رقم 55 میلیون تن تولید در سال 1404 برسیم.
کرباسیان افزود: در حال حاضر در چابهار احداث کارخانه فولاد مکران با ظرفیت 1.6 میلیون تن آهن اسفنجی شروع شده است که تا یک و نیم سال آینده افتتاح می‌شود.
وی گفت: از پروژه‌های مهم که به مشاور داده شده است و شرکت‌های گل‌گهر و فولاد مبارکه و چادرملو، شرکت آن را تأمین کرده‌اند 10 میلیون تن فولاد در چابهار است؛ چابهار هاب (قطب) جدی برای معدن و صنایع معدنی است.

شناسه خبری: 46372

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی