ارس 14 / صنایع خلاق می تواند وابستگی کشور به نفت را کاهش دهد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46768
ساعت 18:47 چهارشنبه 6 تير 1397
مشاور اقتصاد فرهنگ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پژوهشگر اقتصاد، در شانزدهمین نشست معاونین و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور که به میزبانی منطقه آزاد ارس برگزار می شود، گفت: وابستگی به نفت از سال های دور گریبانگیر کشور شده است و برای رهایی از این وابستگی باید به سمت صنایع خلاق و فرهنگی برویم.

به گزارش فرینا، حمیدرضا شش جوانی در کارگاه تخصصی «صنایع خلاق و اقتصاد هنر» گفت: کشورهایی که در زمینه صنایع خلاق سرمایه گذاری بیشتری کرده اند، هم اکنون درآمدزایی بالایی را تجربه می کنند. 
وی با اشاره به اینکه صنایع خلاق شامل بخش های متنوعی می شود، خاطرنشان کرد: بر همین اساس در ابتدا باید ظرفیت های موجود نرم افزاری، سخت افزاری و انسانی را سنجیده و بر اساس این ظرفیت ها، بخش های مناسب را برای توسعه صنایع خلاق انتخاب کرد. 
شش جوانی تصریح کرد: مناطق آزاد زمانی می توانند موفق بوده و به درآمدزایی مناسب برسند که صنایع خلاق را در اولویت کاری خود قرار دهند. 
وی در پایان تاکید کرد: شهرهای خلاق، گردشگری خلاق و صنایع خلاق، موضوعاتی هستند که امروزه در جهان مورد توجه قرار گرفته اند و مناطق آزاد توانایی پیشتازی در این حوزه ها را دارند. 
شانزدهمین نشست معاونین و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور تا روز جمعه هشتم تیرماه در منطقه آزاد ارس ادامه خواهد داشت.

شناسه خبری: 46768

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی