برگزاری نشست معاونین سرمایه گذاری و توسعه مدیریت سازمان های مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46817
ساعت 10:58 يکشنبه 10 تير 1397
نشست چگونگی تسهیل جلب و جذب سرمایه گذاری و نحوه تامین مالی مناسب از بازار سرمایه برای اجرای پروژه های توسعه ای مناطق، چالش ها و راهکارها با حضور مرتضی بانک مشاور رییس جمهور، معاونین اقتصادی و سرمایه گذاری و معاونین توسعه مدیریت سازمان های مناطق آزاد در تهران برگزار شد.

به گزارش فرینا، در این نشست که توسط معاونت برنامه ریزی و هماهنگی امور مناطق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد، محمدرضا عبدالرحیمی مدیر دفتر برنامه ریزی، بودجه و سرمایه گذاری این دبیرخانه گفت: مناطق آزاد مکانیزم همزمان جلب و جذب سرمایه گذاری و توسعه صادرات است و ماده یک قانون چگونگی اداره مناطق آزاد بر هدف توسعه سرمایه گذاری در این مناطق تصریح می کند. 
وی تاکید کرد: سرمایه گذاری ضرورت اشتغال، تولید و صادرات است و مناطق آزاد طرف 5 سال گذشته در توسعه صادرات عملکرد خوبی داشته اند هرچند که هنوز در این بخش با ایده آل و انتظارات فاصله داریم. 
هم چنین در این نشست چالش های قابل مدیریت در داخل مناطق آزاد و نیز چالش های فرا منطقه ای این مناطق مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. 
محمد معزالدین معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور مناطق و اکبر افتخاری معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نشست حضور داشتند. 
 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی