هنرنمایی بومیان جزیره نشین قشمی در جشنواره کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47054
ساعت 14:37 دوشنبه 1 مرداد 1397
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم از برپایی جشنواره شب های فرهنگی قشم، در منطقه آزاد کیش خبر داد.

به گزارش فرینا، رسول اکبری اظهار داشت: جشنواره شب های فرهنگی قشم با حمایت معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد و مشارکت کارناوال سیاره فرهنگی قشم و باغ آیین های زینت به مدت سه شبانه روز با هدف معرفی آداب و سنن بومی- محلی این منطقه در تالار شهر کیش برگزار شد.
وی ادامه داد: 42 شرکت کننده از منطقه آزاد قشم در پنج گروه موسیقی زار، لِیوا، جُفتی، حنابندان و باسَنَک در این جشنواره با اجراهای زیبای خود بخشی از سنت ها و فرهنگ قشم را به بازدیدکنندگان معرفی کردند.
اکبری با اشاره به اجرای موسیقی خیابانی توسط این گروه ها در سطح شهر و مجتمع های تجاری کیش از استقبال بی نظیر مردم خبر داد و افزود: در دو غرفه صنایع دستی، هنر دست بانوان قشم شامل لباس های محلی، گلابتون دوزی ها، حصیربافی ها و عروسک دوزی ها به استقبال کنندگان ارائه شد.
به گفته معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم در سه غرفه زار، حنابندان و جفتی بازدیدکنندگان با شنیدن روایت هایی زیبا با تاریخ جزیره قشم آشنا شدند.
وی با تاکید بر استقبال کم نظیر مردم از غرفه عروسک گردانی گفت: در این غرفه عروسک بَب دِریا به همراه داستان هایی شنیدنی از صید و صیادی به  استقبال کنندگان معرفی شد.
جزیره قشم با یک هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت، بزرگترین جزیره در جنوب کشور واقع در خلیج همیشگی فارس می باشد که با تاریخی غنی و مردمی خونگرم پذیرای گردشگران زیادی از داخل و خارج کشور است.

شناسه خبری: 47054

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی