امضا قرارداد سرمایه گذاری 180 میلیاردی در چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47108
ساعت 15:14 شنبه 6 مرداد 1397
رئیس سازمان بنادر و دریانوردی ایران از انعقاد قرارداد سرمایه گذاری به ارزش بیش از 180 میلیارد تومان در بندر چابهار خبرداد.

به گزارش فرینا، محمد راستاد در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد افزود: سازمان بنادر متعاقب شروع بهره برداری از مرحله نخست بندر چابهار طی سال گذشته در پس کرانه های بندر به دنبال جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی بود تا از ظرفیت های مورد احصا استفاده بهینه شود.
وی همچنین اظهارداشت: خوشبختانه در این زمینه چهار قرارداد سرمایه گذاری امروز با بخش خصوصی به امضا رسید.
رئیس سازمان بنادر و دریانوردی ایران گفت: این قرارداد ها شامل احداث پایانه پیرامون مسائل زیست محیطی و جمع آوری مواد زائد نفتی ازکشتی های مترددبه بندر چابهار و بنادرپیرامونی، احداث پروژه جهت صادرات ال.پی.جی از طریق بندر چابهار، پروژه ساخت انبارهای نگهداری کالا توسط بخش خصوصی و احداث مخازن برای نگهداری، صادرات و ترانزیت مشتقات نفتی بوده است.
وی افزود: جدا از قراردادهای مورد نظر تفاهم نامه ای با یک شرکت سرمایه گذاری بخش خصوصی به ارزش 150 میلیون دلار جهت توسعه فعالیت پس کرانه ای در بندر چابهار به امضا رسید.
راستاد در ادامه از آغاز عملیات اجرایی پایانه تمام مکانیزه صادرات مواد معدنی در این بندر خبرداد و اظهارداشت: ارزش اقتصادی این قرارداد 280 میلیارد تومان است.
وی یادآورشد: قراردادهای مدنظر با توجه به اهمیت سواحل مکران و پیش بینی افق های بلندمدت توسعه ایی برای بندر چابهار در برنامه ششم توسعه منعقد شده است.
برنامه «روی خط بازار» کاری از گروه کشاورزی شبکه رادیویی اقتصاد است که از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت 11 به مدت 55 دقیقه به تهیه کنندگی «نازنین کتابچی» با هدف ارائه یک تصویر بزرگتر و کاملتر و قابل درک از رویدادهای مهم اقتصادی و رفع ابهامات اقتصادی بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار می‌گیرد و علاقمندان جهت دریافت فایل صوتی برنامه می‌توانند به سایت این رادیو مراجعه کنند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی