برگزاری جشنواره توانمندی‌ روستائیان و عشایر سیستان و بلوچستان در چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47138
ساعت 12:16 دوشنبه 8 مرداد 1397
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: با آغاز فصل مونسون و وزش بادهای موسمی از سمت اقیانوس به ساحل، هوای چابهار در این فصل از سال بهاری می‌شود که شمار زیادی از مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور برای گذراندن تعطیلات تابستانی به این شهر بندری سفر می‌کنند.

به گزارش فرینا، محمداکبر چاکرزهی افزود: به‌منظور آشنایی بافرهنگ و هنر بومی مسافران و گردشگرانی که در ایام مونسون به چابهار سفر می‌کنند، سازمان با همکاری استانداری سیستان و بلوچستان جشنواره و نمایشگاه توانمندی‌های روستائیان و عشایر استان را در منطقه برگزار می کند.
چاکرزهی اضافه کرد: روستائیان و عشایر 19 شهرستان استان سیستان و بلوچستان توانمندی‌های بخش صنایع‌دستی، غذاهای محلی، فرهنگ، آداب، رسوم و سنن، پوشاک، محصولات کشاورزی و موسیقی سنتی خود را در قالب غرفه‌هایی از 22 تا 26 مردادماه جاری به مدت 5 روزبه نمایش می‌گذارند.
وی اظهار داشت: برگزاری آئین‌ها و بازی‌های بومی و محلی و همچنین معرفی روستاهای هدف گردشگری استان سیستان و بلوچستان بخشی از این جشنواره و نمایشگاه است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار، تصریح کرد: شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان از دیگر برنامه‌های این جشنواره است که گروه‌های فرهنگی و هنری از شهرستان‌های استان به هنرنمایی خواهند پرداخت.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی