منطقه ویژه اقتصادی پیام در چند قدمی مسافری شدن

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47370
ساعت 17:00 دوشنبه 22 مرداد 1397
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: اولین پرواز مسافری از فرودگاه پیام در هفته دولت تحقق می یابد .

به گزارش فرینا، سعید زرندی افزود: زیرساخت های لازم برای مسافری شدن فرودگاه از جمله اصلاح باند، ترمینال مسافری و سامانه های ناوبر انجام شده است و 3 شرکت هواپیمایی در روز های آینده ترمینال مستقر می شوند.
زرندی گفت: فرودگاه پیام که تا امروز به عنوان کارگو و آموزشی فعالیت می کرد ازین پس خدمات مسافری نیز به مردم استان البرز ارائه خواهد کرد.
وی افزود: در گام اول ظرفیت 500 هزار مسافر در سال برای این منطقه دیده شده است اما با نظر مشاوران این عدد تا 40 هزار نفر قابلیت افزایش دارد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام با بیان اینکه پیام تنها منطقه ویژه اقتصادی کشور است که در آن فرودگاه وجود دارد، گفت: به زودی راه آهن هم به این محل متصل می شود و پیام به محل اتصال راه هوایی راه آهن و جاده تبدیل می شود که با استقرار گمرکات استان البرز در این منطقه نقش بی نظیری در توسعه اقتصادی و حمل و نقلی ایفا می کند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه
توسعه پایدار چابهار در گرو رویکرد علمی و بازنگری در مفهوم رقابت است

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟