اجراي بيش از 30 پروژه عمراني در کيش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47744
ساعت 12:34 يکشنبه 18 شهريور 1397
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کيش از آغاز اجراي بيش از 30 پروژه عمراني، زيربنايي، شهري و ترافيکي تا پايان سال جاري در جزيره کيش خبر داد.

به گزارش فرینا، علي عرب گفت: براي 6 ماه دوم سال بيش از 30 پروژه در اين شرکت تعريف شده است که به تدريج مناقصات آن در حال برگزاري است.
عرب ساماندهي سايت پسماند زباله را يکي از اقدامات خوب اين شرکت عنوان کرد و افزود: با اجرايي شدن اين پروژه، ‌حجم زباله و پسماندي که در جزيره دفن مي شود به حداقل خواهد رسيد.
وي ساخت پيست پياده روي را از ديگر پروژه هاي اين شرکت عنوان کرد و گفت: قرار است به موازات پيست دوچرخه سواري در سواحل شرقي و شمالي جزيره، پيست پياده روي نيز احداث شود.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کيش اظهار کرد:‌ همچنين برنامه افزايش و توسعه فضاي سبز، مکانيزه کردن سيستم آبياري فضاي سبز به صورت زير سطحي، ‌رسيدگي به وضعيت نخيلات و برطرف کردن مشکلات آن با حضور دکتر پژمان از برنامه هاي مهم در پروژه هاي شهري محسوب مي شود.
عرب با بيان اينکه وضعيت تبليغات محيطي کيش شرايط مطلوبي ندارد افزود: براي ساماندهي تبليغات محيطي از مشاوران زبده استفاده شده که در حال تدوين طرح جامع هستند و قرار است در 6 ماه دوم سال مزايده آنها برگزار شود.
وي در ادامه از اتمام پروژه فرهنگسراي مرکزي کيش تا پايان سال جاري خبر داد و گفت: همچنين اين فاز از مرحله نازک کاري بيروني مصلاي کيش اواخر سال جاري به پايان مي رسد.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کيش ادامه داد:‌ معابر آسيب ديده جزيره کيش نيز شناسايي شده و قرار است مناقصه اي براي رو سازي آسفالتي و خط کشي ترافيکي برگزار شود.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کيش در پايان با اشاره به فرا رسيدن ايام سوگواري ماه محرم در خصوص برنامه ريزي براي برگزاري مراسم اين ماه در جزيره کيش عنوان کرد: قرار است امسال به طور ويژه به برگزاري آيين هاي مذهبي در ماه محرم توجه شود و در اين زمينه اقلام و وسايلي مانند پرچم و پارچه مشکي، کتيبه و ميني بوس در اختيار هيئت هاي مذهبي قرار خواهد گرفت.

شناسه خبری: 47744

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟