جزیره کیش میزبان مسابقات بین المللی ربوکاپ

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48473
ساعت 11:19 دوشنبه 30 مهر 1397
چهاردهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات بین المللی آسیا و اقیانوسیه آذر امسال در جزیره کیش برگزار می‌شود.

به گزارش فرینا به نقل از مهر، امسال جزیره کیش میزبان چهاردهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات بین المللی آسیا و اقیانوسیه است. این رقابتها با حضور کشورهای روسیه، استرالیا، کشورهای حوزه آسیا و تعدادی از کشورهای حوزه اروپا از جمله کشورهای آلمان، هلند، فرانسه و انگلستان برگزار می شود.
هدف از این مسابقات ترویج دانش هوش مصنوعی و ساخت ربات های در حرکت و موبایل ربات هاست. در جریان این مسابقات ربات های زیر آب و پرنده با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
تا کنون ۱۷۰ تیم از دانشگاههای کشور، در حدود ۲۳۰ تیم از مدارس کشور  و و در حدود بیش از ۵۰ تیم خارجی ثبت نام کرده اند.
چهاردهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات بین المللی آسیا و اقیانوسیه ۱۴ تا ۱۶ آذر ماه برگزار خواهد شد.

شناسه خبری: 48473

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی