حضور منطقه آزاد اروند در نمایشگاه کیش اینوکس 2018

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48503
ساعت 10:40 چهارشنبه 2 آبان 1397
منطقه آزاد اروند در دهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور و پنجمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی (کیش اینوکس 2018) حضور یافت .

به گزارش فرینا،  آیین افتتاح این دو رویداد بزرگ اقتصادی کشور بعد ازظهر امروز درمرکز همایش های بین المللی کیش با حضور جمعی از مسئولین ملی ، دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور و از منطقه آزاد اروند، مدیر عامل و معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی این سازمان کار خود را آغاز کرد.

حضور منطقه آزاد اروند در نمایشگاه کیش اینوکس با تاکید بر تبادل اطلاعات وتعامل با سرمایه گذاران داخلی وخارجی بوده است ؛ چرا که این نمایشگاه چندین سال است با هدف بهره مندی از مزایای تجارت آزاد بین‌المللی، جذب سرمایه‌ها و انتقال آسان‌تر تکنولوژی برگزار می شود .

در این نمایشگاه که از ۳۰ مهر تا ۳ آبان ماه ادامه خواهد داشت، ۳۶۰ شرکت داخلی و خارجی، تمامی مناطق آزاد کشور و همچنین برخی مناطق ویژه اقتصادی آخرین دستاوردهای خود را در زمینه‌های اقتصادی، بورس، بانک، بیمه، خصوصی سازی، سرمایه گذاری و مالی به معرض نمایش خواهند گذاشت.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی