اولین واحد خانگی تولید برق خورشیدی در منطقه آزاد اروند به بهره‌برداری رسید

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48866
ساعت 07:33 يکشنبه 27 آبان 1397
مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرح‌های کلان توسعه زیرساخت سازمان منطقه آزاد اروند گفت: اولین واحد تولید برق خورشیدی (solar) در منطقه آزاد اروند در منزل یکی از مددجویان ساکن روستا به بهره‌برداری رسید.

به گزارش فرینا، مجید رحیمی اظهار داشت: اولین واحد تولید برق خورشیدی (solar) در منطقه آزاد اروند در منزل یکی از مددجویان ساکن روستا به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: به‌منظور افزایش توانمندی خانواده‌های کم‌بضاعت و تحت پوشش نهادهای حمایتی و همچنین در راستای حفاظت از محیط‌ زیست، طرح تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی در منطقه آزاد اروند پیگیری شد.

مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرح‌های کلان توسعه زیرساخت سازمان منطقه آزاد اروند افزود: برق تولیدی این واحدهای ۵ کیلوواتی دقیقاً مشابه یک نیروگاه خورشیدی و در قالب قراردادهای خرید تضمینی وزارت نیرو به فروش می‌رسد.

وی بابیان اینکه در سیستم‌های تولید برق خورشیدی سنتی برق تولیدشده در خازن‌هایی ذخیره می‌شد و در ساعات تاریکی مورداستفاده قرار می‌گرفت، عنوان کرد: برق تولیدی این واحدهای تولیدی وارد شبکه برق می‌شود.

رحیمی بیان کرد: مبلغ حاصل از فروش این برق که معادل چندین برابر مبلغی است که خانواده‌های کم‌بضاعت از نهاد موردحمایتی خود دریافت می‌کنند به‌حساب آن‌ها واریز می‌شود.

مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرح‌های کلان توسعه زیرساخت سازمان منطقه آزاد اروند گفت: پیرو موفقیت این پروژه، کمیته امداد امام خمینی (ره) توسعه و همگانی کردن این طرح را در چهارچوب وام‌های خوداشتغالی توسعه داده و در حال حاضر با پیمانکار پروژه قرارداد منعقد کرده است.

رحیمی اظهار داشت: با توجه به تعداد افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در منطقه آزاد اروند، طرح‌هایی که مولد ارزش بوده و درآمد پایدار ایجاد می‌کنند دارای اهمیت ویژه‌ای هستند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟