لزوم افزایش بهره‌وری در مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49229
ساعت 17:00 چهارشنبه 21 آذر 1397
مدیر دفتر برنامه‌ریزی، بودجه و سرمایه‌گذاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: باید تلاش ما برای افزایش بهره‌وری از منابع انسانی، مالی و دیگر منابع افزایش یابد.

به گزارش فرینا، محمدرضا عبدالرحیمی در نشست هماهنگی برای بودجه سال ۱۳۹۸ سازمان منطقه آزاد اروند که در محل این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مواردی که همواره در تصویب بودجه مناطق مورد تأکید قرار می‌گیرد توجه به وجه بومی اهداف اقتصادی مناطق است.

عبدالرحیمی کمک به توسعه، عمران و آبادی مناطق آزاد را ازجمله اهداف کلان تعیین‌شده برای این مناطق خواند و گفت: استراتژی و نحوه رسیدن به این اهداف نیز بر همین اساس تعریف می‌شود.

وی بابیان اینکه برخی منابع داخلی و برخی نیز خارجی است، بیان کرد: استفاده از منابع باید با توجه به شرایط، محدودیت‌ها، فرصت‌ها و ظرفیت‌ها صورت بگیرد.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی، بودجه و سرمایه‌گذاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: باید تلاش ما برای افزایش بهره‌وری از منابع انسانی، مالی و دیگر منابع افزایش یابد.

عبدالرحیمی گفت: خروجی کار ما نسبت به ورودی باید بیشتر شود تا سطح اثربخشی کار افزایش پیداکرده و بهره وری وری افزایش یابد.

وی افزود: صرفه‌جویی و منطقی کردن هزینه‌ها، اختصاص منابع حاصل از واگذاری منابع سرمایه‌ای و درآمد حاصل از عوارض ورود کالای تجاری از منطقه آزاد به سرزمین اصلی نیز ازجمله موارد مورد تأکید برای سیاست‌گذاری اقتصادی در مناطق آزاد است.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی، بودجه و سرمایه‌گذاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد افزود: حاکمیت قانون و مقررات به‌عنوان یکی از الزامات، پررنگ‌تر کردن نقش مدیران میانی سازمان و تقویت آن‌ها با برگزاری دوره‌های آموزشی و نیز ازجمله مواردی است که باید برای بهبود بهره‌وری موردتوجه قرار بگیرد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟