نشست هماهنگی ستاد عملیات زمستانی با شرکت های هواپیمایی و هندلینگ مستقر در فرودگاه امام خمینی(ره)

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49785
ساعت 15:03 چهارشنبه 26 دی 1397
باتوجه به پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر موج جدید سرما بارش برف در تهران در روزهای آینده ،جلسه ستاد عملیات زمستانی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)با حضور شرکت های هواپیمایی و خدمات هندلینگ مستقر در فرودگاه برگزار شد.

به گزارش فرینا؛ عضو هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) در ابتدای جلسه با اشاره به اینکه هماهنگی و آمادگی کامل بین تمامی مجوعه های موجود در فرودگاه دو فاکتور مهم در انجام عملیات زمستانی به شمار می رود گفت: در این مدت که احتمال بارش برف وجود دارد باید تمام سعی و تلاش خودمان را به کار بگیریم تا بتوانیم فضای مناسبی را برای مسافران محیا کنیم.

علی عسگری گفت: بارش برف پارسال برای ما یک تجربه ی خوبی شد که امسال و با در نظر گرفتن تجارب قبل ، هردستگاه و ایرلاین و شرکت خدماتی می بایست بر اساس برنامه و دستورالعمل ابلاغی وظایف خودرا انجام داده تا شاهد مشکلات احتمالی نباشیم . 
 
در ادامه این جلسه نماینده های شرکت های هواپیمایی دغدغه ها و سوالاتی پیرامون عملیات زمستانی و برف روبی احتمالی را با عضو هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در میان گذاشتند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی