ماکو محور توسعه روابط تجاری و گردشگری ایران و ترکیه است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/50422
ساعت 08:36 شنبه 4 اسفند 1397
در دیدار سرکنسول ایران در استانبول با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو ضمن تاکید بر گسترش روابط تجاری،‌فرهنگی و گردشگری ماکو و ترکیه، از ماکو به عنوان محور توسعه روابط تجاری و گردشگری ایران و ترکیه یاد شد.

به گزارش فرینا،‌ سرکنسول ایران در استانبول ترکیه در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو از استقبال تجار و سرمایه گذاران ترکیه جهت سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو خبر داد و گفت:منطقه آزاد ماکو کریدور شرق به غرب برای روابط محکم اقتصادی و فرهنگی است و این را تجار ترکیه ای خوب می دانند.
بختیار اسدزاده گفت: با توجه به روابط دیرینه ایران با همسایه خویش ترکیه و برجسته بودن روابط تجاری و اقتصادی میان دو کشور، منطقه آزاد ماکو می تواند نقش کلیدی در تقویت این روابط بخصوص در بخش های گردشگری و تجاری ایفا کند. 
در این دیدار غلامرضا سلیمانی نیز با اشاره به پتانسیل های منطقه در سرمایه‌گذاری تجاری ، گردشگری و تولید خواستار استفاده از ظرفیت سفارت و کنسولگری در ترکیه جهت جلب و جذب سرمایه گذاران ترکیه و همچنین ایرانیان ساکن ترکیه شد.
سلیمانی یک تخته گلیم بافت بانوان صنعتگر منطقه آزاد ماکو را به رسم یادبود به سرکنسول ایران در ترکیه اهدا کرد. 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی