نخلستان های سرسبز

لینک کوتاه: freena.ir/detail/50931
ساعت 08:44 سه شنبه 6 فروردين 1398
نخلستان های سرسبز آبادان و خرمشهر از دیرباز مورد توجه گردشگران بوده. نخل هایی که شاید بی مهری تغییرات اقلیمی، جنگ و شوری آب کمی از طراوتشان کاسته باشد، اما همچنان محکم و استوار ایستاده اند و هنوز هم نوار سبز این دوشهر را تشکیل می دهند.

روستاهای زیبا و بکر منطقه همچون روستای سادات، منیخ، شلحه حاج حسین و مینو شهر نمونه هایی از زیبایی این نخلستان هستند.

در مورد درخت نخل داستان های زیادی نقل می شود؛ از شباهت زیاد این درخت به انسان که گویی در ۱۶ سالگی بالغ شده و ثمر می دهد و یا اینکه همچون انسان در زیر آب خفه می شود.

شاید جالب ترین وجه اشتراک این درخت پر بار با انسان عاشق شدن باشد! علاوه بر این نخل درخت پر خیر و برکتی است که محصولات فراوانی دارد و از همه مهم تر میوه آن خرما بوده که در آبادان و خرمشهر محصول درجه یکی از این میوه تولید می شود. همچنین حصیربافی که از صنایع دستی مهم منطقه است، وابسطه به برگ های این درخت است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی