همه باید روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی را پاس بداریم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51311
ساعت 10:36 شنبه 31 فروردين 1398
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: همه باید29 فروردین روزجهانی بناها و محوطه های تاریخی را پاس بداریم.

به گزارش فرینا؛ قدرت اله طمیمیان ضمن گرامی داشت روزجهانی بناها و محوطه های تاریخی افزود: برای حفظ تاریخ و تمدن کشورمان اهمیت دادن به چنین روزی در تقویم از سوی دوست داران میراث فرهنگی و کلیه شهروندان بسیار مهم و حائز اهمیت است.
طمیمیان افزود: شهرهای آبادان و خرمشهر با توجه به اینکه از زمان پیدایش نفت دروازه مدرنیته به کشور بوده اند دارای اماکن به ثبت رسیده میراثی گران بهایی نیز هستند که بازدید از آنها در چنین روزی خالی از لطف نبوده.

لازم به ذکر است در سال ۱۹۸۲ پیشنهاد ایکوموس مبنی بر اختصاص روز ۱۸ آوریل به عنوان روز بین المللی بناها و محوطه های تاریخی توسط یونسکو مورد تایید قرار گرفت. این روز خاص فرصت بالا بردن آگاهی عمومی در مورد تنوع میراث جهانی و کوشش های مورد نیاز جهت حمایت و حفاظت از آنها را فراهم آورده است.

ایکوموس نیز نهادی غیردولتی و همکار یونسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد) است که به موجب ماده۱۳ اساسنامه آن، کمیته‌های ملی کشورهای عضو می‌توانند تشکیل گردند. در این اساسنامه کمیته ملی ایران به نام: «موسسه فرهنگی ایکوموس ایران» نامیده می‌شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

ظرفیت‌های منطقه آزاد دوغارون فرصتی برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه شهرک صنعتی تایباد
حراست، دیده‌بان سلامت سازمان‌ها و تضمین‌کننده امنیت پایدار است
امضای تفاهم‌نامه منطقه آزاد چابهار و بانک کشاورزی
برگزاری اختتامیه رویداد آموزشی و مسابقات بازی‌سازی ویژه نوجوانان و جوانان جزیره قشم
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها