ابراز امیدواری پوتین برای ادامه صادرات نفت ایران

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51408
ساعت 12:55 يکشنبه 8 ارديبهشت 1398
رئیس جمهور روسیه ابراز امیدواری کرد که صادرات نفت ایران با وجود تلاش‌های واشنگتن برای متوقف کردن آن، ادامه پیدا کند.

به گزارش فرینا به نقل از ایسنا، واشنگتن از همه خریداران نفت ایران خواسته است خریدشان را تا اول ماه مه متوقف کنند یا با تحریم‌های آمریکا مواجه شوند.

اما ولادیمیر پوتین که برای شرکت در یک کنفرانس سرمایه‌گذاری به پکن سفر کرده بود، اظهار کرد: وی از نیت عربستان سعودی برای افزایش تولید مطلع نیست.

وی در برابر پرسشی درباره موضع عربستان سعودی برای جبران افت عرضه ایران در بازار جهان، به خبرنگاران گفت: امیدوارم نهایتاً چنین اتفاقی روی ندهد اما از نظر تئوری، ما تحت گروه اوپک پلاس، توافقی داریم.

پوتین به توافق کاهش تولید جهانی نفت که میان اوپک و روسیه امضا شده و قرار است تا پایان ژوئن اجرا شود اشاره داشت.

رئیس جمهور روسیه گفت: ما اطلاعاتی درباره شرکای سعودی خود یا هیچ یک از دیگر اعضای اوپک که نشان دهد آنها آماده ترک توافق هستند دریافت نکرده‌ایم.

وی در ادامه افزود: هیچ ایده‌ای درباره این که بازار انرژی جهانی چه واکنشی به تشدید تحریم‌های ایران نشان خواهد داد، ندارد.

بر اساس گزارش رویترز، دولت آمریکا اعلام کرده که از عربستان سعودی، امارات متحده عربی و همپیمانان دیگرش برای جبران نفت ایران قول همکاری گرفته است.

شناسه خبری: 51408

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی