دست یابی به اهداف سند تحول آموزش در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51609
ساعت 10:29 شنبه 21 ارديبهشت 1398
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند گفت : سازمان منطقه آزاد اروند برنامه های کمی و کیفی متعددی برای دست یابی به اهداف سند تحول آموزش در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش فرینا؛ مراسم بزرگداشت مقام معلم با حضور جمع کثیری از مسئولین اجرایی منطقه آزاد اروند پیش از ظهر امروز در محل اتاق بازرگانی خرمشهر برگزار شد.

قدرت اله طمیمیان ضمن تبریک و گرامی داشت مقام شامخ معلمان از زحمات و کوشش خالصانه آنها در راستای هدایت و ارشاد نسل های آینده کشور تقدیر و تشکر کرده و گفت: با توجه به اهمیت سه عنصر دانش آموز، معلم و مدرسه که در سند تحول آموزش به صورت ویژه مورد تأکید قرار گرفته است؛ سازمان منطقه آزاد اروند برنامه های کمی و کیفی متعددی برای دست یابی به اهداف و چشم انداز این سند مهم در دستور کار خود قرار داده و اجرا نموده است.

طمیمیان خاطر نشان کرد: در همین راستا سازمان منطقه آزاد اروند مبلغی بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان با افتخار هزینه کرده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
آغاز همکاری مشترک منطقه آزاد قصرشیرین و منطقه ویژه اقتصادی پیام برای توسعه لجستیک و صادرات خدمات آی‌تی
توسعه همکاری‌های ورزشی در مناطق آزاد با محوریت ورزش قهرمانی و دیپلماسی ورزشی
بررسی آخرین وضعیت اجرایی راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد
توسعه اقتصادی بدون برنامه‌ریزی ممکن نیست؛ خلاقیت باید محور تصمیم‌ها باشد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها