فرودگاه پیام به کمک فرودگاه های پایتخت آمد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51948
ساعت 12:22 دوشنبه 13 خرداد 1398
معاون هوانوردی و امور فرودگاهی منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: بر مبنای تصمیم گیری ها، با توجه به تعطیلی پنج ساعته فرودگاه‌های استان تهران در روز ۱۴ خرداد، فرودگاه پیام برای پروازهای اضطراری در این روز مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش فرینا، منوچهر اتقیایی افزود: همزمان با برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، پروازهای فرودگاه‌های استان تهران به مدت پنج ساعت از ساعت ۱۶ تا ۲۱ تعطیل می‌شود.

اتقیایی گفت: پروازهای عبوری از فاصله ۳۰ مایلی تا ارتفاع بی نهایت از فضای تهران در این روز ممنوع است و به همین منظور پروازهایی که در فضای تهران به هر دلیلی نیاز به استفاده از خدمات هوایی داشته باشند از فرودگاه پیام البرز استفاده می کنند.

وی افزود: با توجه به زیر ساخت های مناسب و اقدامات پیش بینی شده، فرودگاه پیام آمادگی کامل برای پذیرش این پروازها را دارد.

معاون هوانوردی و امور فرودگاهی منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: همچنین تمهیدات لاز م با هدف تامین نیروی فنی و عملیاتی مورد نیاز در روز ۱۴ خرداد در فرودگاه پیام پیش بینی شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی