چابهار به قطب گردشگری ایران تبدیل می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52026
ساعت 18:27 سه شنبه 21 خرداد 1398
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: چابهار با توجه به موقعیت راهبردی و داشتن ظرفیت های مناسب تفریحی و سیاحتی پس از تکمیل زیرساخت ها به قطب گردشگری ایران تبدیل می شود. 

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، علی اصغر مونسان روز سه شنبه در بدو ورود به فرودگاه کنارک در جمع خبرنگاران افزود: اقدامات خوبی برای زیرساخت‌های گردشگری چابهار و کنارک در حال انجام است و این منطقه آینده درخشانی در جذب توریسم دارد.
مونسان گفت: برنامه ریزی این سفر پس از دیدار با استاندار سیستان وبلوچستان انجام شد تا از نزدیک توانمندیها، ظرفیت‌ها و مشکلات حوزه گردشگری و صنایع دستی را بررسی کنم.
وی افزود: توجه به بخش گردشگری زمینه اشتعال هزاران نفر را فراهم خواهد کرد و می‌تواند بخشی از مشکلات بیکاری و عدم توسعه نیافتگی این منطقه محروم را مرتفع کند.
معاون رییس جمهوری گفت: منطقه آزاد چابهار در آماده سازی زیرساخت‌ها و جذب گردشگر اقدامات خوبی انجام داده که قابل تقدیر است.
مونسان افزود: صنایع دستی سیستان وبلوچستان بسیار ارزشمند و دارای اهمیت زیادی است و باید به آن توجه ویژه ای شود.
وی گفت: در این سفر مجموعه گردشگری روستای درک شهرستان کنارک کلنگ زنی می شود.
به گزارش ایرنا؛ علی اصغر مونسان معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور در بدو ورود به فرودگاه کنارک مورد استقبال استاندار سیستان وبلوچستان مدیرعامل منطقه آزاد چابهار و جمعی از مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم قرار گرفت.
مونسان علاوه بر کلنک زنی مجموعه گردشگری درک از زیرساخت‌ها، مناطق تفریحی و گردشگری چابهار بازدید و در نشست بررسی مشکلات حوزه گردشگری جنوب سیستان وبلوچستان شرکت می کند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی