به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی زرندیه؛

برگزاری «نشست هم اندیشی مدیران عامل مناطق ویژه اقتصادی کشور» 

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52139
ساعت 10:17 چهارشنبه 29 خرداد 1398
اولین «نشست هم اندیشی مدیران عامل مناطق ویژه اقتصادی کشور» در سال 98 امروز چهارشنبه در منطقه ویژه اقتصادی زرندیه (ایرانیان) در حال برگزاری است.

به گزارش فرینا، در این نشست معاونین و مدیران دبیرخانه شورایعالی و مدیران و مسئولین مناطق ویژه اقتصادی کشور حضور دارند.
این نشست با هدف بررسی تعامل حداکثری در ارتقای سطح کارآمدی و کاهش مشکلات فرآوری فعالیت های تولیدی، خدماتی و تجاری در مناطق ویژه اقتصادی کشور برگزار می شود. 
بررسی نقش برندسازی در جذب سرمایه گذاری، توسعه تجارت و قابلیت برندسازی محصولات تولیدی، چگونگی سهیم شدن این مناطق در سهام صندوق ضمانت و حمایت از فعالین اقتصادی در مناطق و همچنین افزایش هزینه های خدمات در مناطق ویژه اقتصادی کشور از دیگر محورهای این نشست است.

گفتنی است؛ منطقه ویژه اقتصادى زرندیه (ایرانیان) در 35 کیلومتری پایتخت و 7 کیلو متری فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) قرار گرفته است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی