کاهش آسیب های اجتماعی با حمایت از سازمان های مردم نهاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52148
ساعت 08:39 شنبه 1 تير 1398
دستیار مدیرعامل در امور بانوان سازمان منطقه آزاد اروند گفت: حمایت از گروه های هدف در دوره های آموزشی توانمند سازی سازمان های مردم نهاد منطقه آزاد اروند، منجر به تحول اجتماعی، ارتقاء کیفیت زندگی و کاهش آسیب ها خواهد شد.

به گزارش فرینا؛ مریم منصوری با حضور در اولین کارگاه توانمندی از سری کارگاه های در حال برگزاری که با همکاری و مشارکت موسسه بهار خرمشهر و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تشکیل شده اند،  حمایت از گروه های هدف در این دوره های آموزشی را منجر به تحول اجتماعی، ارتقاء کیفیت زندگی و کاهش آسیب ها دانست.

منصوری با ابراز خرسندی از برگزاری این کارگاه های آموزشی که خدیجه یارعلی رئیس انجمن زنان کارآفرین خوزستان و مشاور ارشد کارآفرینی در پروژه های ملی مدرس آنها است، افزود: افزایش توانمندی و ظرفیت سازی بانوان که سهم حداکثری مشارکت را در نهادهای مدنی دارا هستند و ایجاد انگیزه به منظور تاسیس سازمان های جدید توسط آنها، از جمله مهم ترین اهداف این دوره های آموزشی می باشد.

وی یادآور شد: برنامه های آینده این موسسه در راستای ارتقا توانمند سازی بانوان در پایداری  کسب و کار، شناسایی شبکه های بازار و ارتباط با بانوان کارآفرین خواهد بود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد مهران، بانه ـ مریوان و سرخس انتخاب شدند
چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
آغاز همکاری مشترک منطقه آزاد قصرشیرین و منطقه ویژه اقتصادی پیام برای توسعه لجستیک و صادرات خدمات آی‌تی
توسعه همکاری‌های ورزشی در مناطق آزاد با محوریت ورزش قهرمانی و دیپلماسی ورزشی
بررسی آخرین وضعیت اجرایی راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها