«سمپوزیوم بین المللی هنرهای دینی و قرآنی» در کیش برگزار می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52217
ساعت 18:34 سه شنبه 4 تير 1398
معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از برگزاری «سمپوزیوم بین المللی هنرهای دینی و قرآنی» در جزیره کیش خبر داد.

به گزارش فرینا، محمدرضا رستمی در نشستی با حضور «غلامحسین مظفری» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اعلام این خبر افزود: این سمپوزیوم پیش از این در نشست شورای مدیران عامل سازمان های مناطق آزاد تصویب شد و برنامه اجرایی آن آغاز شده است.
رستمی از تصویب «طرح نظام جامع آموزش های آزاد و مهارتی در مناطق آزاد کشور» نیز خبر داد و گفت: این طرح نیز در نشست شورای مدیران عامل دبیرخانه شورایعالی به تصویب رسیده و در این نشست منطقه آزاد کیش به عنوان آغازگر این طرح در بین سایر مناطق آزاد کشور معرفی شد.
وی افزود: در این نشست مقرر شد فرآیند اجرایی «طرح نظام جامع آموزش های آزاد و مهارتی در مناطق آزاد» با همکاری موسسه علوم و فنون منطقه آزاد کیش فعالیت خود را آغاز نماید.
یادآور می شود؛ «عزیز آشنا» معاون آموزشی جهاد دانشگاهی، «محمدرضا پورمعین» دبیر جشنواره بین المللی قرآن کریم، «هانی صباغان» مدیر سلامت، ورزش و آموزش دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و معاونین فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست حضور داشتند.
گفتنی است؛ بازدید از مجتمع علوم و فنون منطقه، برگزاری نشست با معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان، همچنین نشست بررسی روند پیشرفت برنامه ها و پروژه های این معاونت با حضور سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی و مجید ملانوروزی معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از دیگر برنامه های محمدرضا رستمی در این سفر است.گفتنی است؛ بازدید از مجتمع علوم و فنون منطقه، برگزاری نشست با معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان، همچنین نشست بررسی روند پیشرفت برنامه ها و پروژه های این معاونت با حضور سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی و مجید ملانوروزی معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از دیگر برنامه های «محمدرضا رستمی» در این سفر است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی