تأسیس مرکز نیکوکاری در منطقه ویژه اقتصادی پیام

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52466
ساعت 17:39 يکشنبه 23 تير 1398
مدیرکل کمیته امداد استان البرز گفت: فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام در تأمین نیازهای محرومان در زمینه اشتغال، مسکن، درمان و جهیزیه با کمیته امداد استان البرز همکاری می‌کند.

به گزارش فرینا به نقل از ایلنا، محمد محمدی فرد با اشاره به تفاهم نامه منعقدشده بین کمیته امداد استان البرز و فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام افزود: تأسیس مرکز نیکوکاری در فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام با هدف ترغیب سرمایه‌گذاران به سپرده‌گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و همچنین مشارکت در طرح‌های متنوع نیکوکاری مانند برکت، اکرام ایتام و محسنین، شفاء، شوق زیارت، زکات واجب و مستحب و رضوان ازجمله موارد این تفاهم نامه بود.
محمدی فرد گفت: در این تفاهم نامه تأکید شده است از ظرفیت فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام در زمینه بهره‌مندی جوانان و خانوارهای موردحمایت امداد امام (ره) از مشاغل نوین و استارتاپ‌ها استفاده شود.
وی بابیان اینکه ارائه آموزش‌های مهارتی و کاریابی و اجرای طرح‌های کارفرمایی و راهبری شغلی جزو مفاد این تفاهم‌نامه همکاری است گفت: فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام در تأمین نیازهای محرومان در زمینه اشتغال، مسکن، درمان، جهیزیه با کمیته امداد استان البرز همکاری می‌کند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی