ثبت موزه های شخصی جزیره قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52888
ساعت 12:30 شنبه 19 مرداد 1398
موزه های شخصی جزیره به همت مدیریت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منطقه آزاد قشم ساماندهی شده و به ثبت رسمی می رسد.

به گزارش فرینا، رییس پژوهشگاه مردم شناسی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در برنامه بازدید از موزه های شخصی جزیره  با اشاره به اهمیت حفظ میراث فرهنگی برجای مانده از نیاکان این سرزمین گفت: راه اندازی موزه های شخصی در روستاها حرکت فرهنگی ارزشمندی است که شایسته تقدیر است.
علیرضا حسن زاده افزود:  نمایش رخدادهای تاریخی، رویدادهای مذهبی و معرفی آیین و سنن این خطه در کنار نمایش وسایل، اشیاء و ابزار قدیمی مورد استفاده توسط پیشینیان جزیره، می تواند جذابیت بازدید از موزه ها را برای گردشگران افزایش دهد.
حسن زاده بر ضرورت اجرای نمایش های محلی و قصه گویی در این موزه ها تاکید کرد و گفت: این برنامه ها می تواند موزه های محلی را به اماکنی زنده و پربازدید تبدیل کرده و به غنای نقش فرهنگی- هویتی آن ها بیافزاید.
رییس پژوهشگاه مردم شناسی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به تنوع غذاها و آداب خاص این منطقه عنوان کرد: این تنوع، بخشی از هویت جزیره محسوب می شود که با تمرکز بیشتر بوم گردی ها به این سبک غذایی و پذیرایی، می توان چرخه اقتصاد جوامع محلی را با چرخه میراث فرهنگی و گردشگری گره زد.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منطقه آزاد قشم نیز بیان کرد: موزه های شخصی قشم که به همت اهالی جزیره راه اندازی و گردآوری شده، بیانگر داشته های تاریخی این مرز و بوم است و ثبت رسمی آن ها، به حفظ این آثار کمک بیشتری خواهد کرد.
طاهره شهرکی افزود: در آینده ای نزدیک شاهد افتتاح چندین موزه دیگر در روستاهای قشم خواهیم بود.
در این بازدیدها از موزه خالو صالح روزبه واقع در روستای طولا و موزه حاج محمد زبیری واقع در روستای دیرستان قشم دیدار به عمل آمد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی