همکاری مشترک فرهنگی و هنری میان اروند و بصره اتحاد دو ملت را بیشتر می کند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52938
ساعت 09:50 چهارشنبه 23 مرداد 1398
مدیر توسعه فرهنگی و هنری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: همکاری مشترک فرهنگی و هنری میان اروند و بصره اتحاد دو ملت را بیشتر می کند.

به گزارش فرینا؛ مدیرکل حوزه سینما و تئاتر و جمعی از هنرمندان استان بصره در نشستی که با مدیرتوسعه فرهنگی و هنری و مدیر روابط عمومی این سازمان داشتند، همکاری های مشترک فرهنگی و هنری میان اروند و بصره را در اتحاد و صلح هرچه بیشتر دو ملت، بسیار مهم دانستند.

همایون قنواتی با اشاره به اهمیت و جایگاه تعاملات فرهنگی بیش از روابط اقتصادی و سیاسی در شکل گیری اتحاد میان دو ملت، گفت: امیدواریم با هماهنگی های انجام شده، تبادلات فی مابین هنرمندان هر دو کشور سرآغازی برای فعالیت های آموزشی، نمایشگاهی و تولیدات فرهنگی و هنری باشد.

قنواتی از رابطه تاریخی میان این دو ملت از روزگاران کهن و نزدیکی فرهنگ ها گفت و خاطرنشان کرد: شاید انسان ها در ظاهر، زبان و اندیشه متفاوت باشند؛ اما همه در یک چیز که همانا فطرتی است که از سوی پروردگار در وجود آنها نهاده شده مشترک هستند و هیچ چیز جز هنر نمی تواند باعث نزدیک شدن فطرت بشر شود.

گفتنی است؛ با همین رویکرد ۶ فیلم کوتاه  ازاستان بصره در سینما مهر آبادان و مجتمع فرهنگی هنری شهید فهمیده خرمشهربه مناسبت ایام دهه مبارک امامت و ولایت اکران خواهند شد .

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی