يگان حفاظت ميراث فرهنگي در بازار تهران مستقر مي‌شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/5354
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي استان تهران از راه‌اندازي مرکزي براي استقرار يگان حفاظت ميراث فرهنگي در بازار تهران خبر داد.

به گزارش بنا(bena) به نقل از اداره کل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، محمد ابراهيم لاريجاني با اشاره به اصالت 500 ساله و مسائل اقتصادي، اجتماعي و سياسي تهران قديم اظهار داشت: هم‌اکنون بخشي از خانه امام جمعه و دفتر بافت تاريخي تهران، به عنوان گزينه‌هاي استقرار اين مرکز پيشنهاد شده است.

وي با اشاره به اينکه جانمايي مکاني در بازار تهران، براي استقرار يگان حفاظت ميراث فرهنگي در اولويت امور اداره کل ميراث فرهنگي استان تهران قرار دارد اظهار داشت: هم زمان شماري از نيروي انساني متخصص براي ارتباط نزديک و تبادل اطلاعات با بازاريان در اين مرکز مستقر خواهند شد.

به گفته وي، با همکاري يگان حفاظت ميراث فرهنگي و پس از تأمين مکان مورد نظر براي استقرار نيروي انساني، حفاظت و نظارت بر پروژه‌هاي مرمتي و فرهنگ‌سازي افزايش خواهد يافت تا مالکان آثار تاريخي بيشتر از گذشته متوجه نگهداري بازار و بناهاي تاريخي باشند.

لاريجاني افزود: با توجه به سودجويي‌هاي اخير و عدم هماهنگي برخي مالکان و برخي سوءتعبيرها از مجوزهاي صادر شده از سوي اداره کل ميراث فرهنگي استان تهران، با همکاري يگان حفاظت بافت تاريخي استان تهران، طرح تشديد حفاظت از بافت تاريخي تهران در قالب برگزاري يک مانور اجرا مي‌شود.

وي هدف از اجراي اين طرح را افزايش دوباره حساسيت‌ها در بين نيروهاي يگان حفاظت در سطح استان و تهران اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون، جلب مشارکت مردم و تعامل با شهرداري به ويژه منطقه 12 در دستور کار اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران قرار دارد.

شناسه خبری: 5354

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی