4 / برگزاری نشست بررسی «سامانه مدیریت اطلاعات مراکز اقامتی، هنری و گردشگری در مناطق آزاد»

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53621
ساعت 19:27 چهارشنبه 10 مهر 1398
در دومین روز از برگزاری نشست های هم اندیشی مدیران فناوری اطلاعات سازمان های مناطق آزاد در تهران، نشست بررسی «سامانه مدیریت اطلاعات مراکز اقامتی، هنری و گردشگری» با حضور مدیران گردشگری سازمان های مناطق آزاد برگزار شد.

به گزارش فرینا، تبیین و بررسی پروژه پنجره واحد و جایگاه خدمات حوزه گردشگری به عنوان یکی از ارکان مهم ارائه خدمات در پروژه پنجره واحد و همچنین شیوه‌های اخذ آمار و اطلاعات مراکز اقامتی، فرآیندهای اخذ مجوزهای گردشگری و امکان اقامتی و چگونگی یکسان‌سازی فرآیندهای حوزه گردشگری در مناطق آزاد از جمله موضوعاتی بود که در دستور کار امروز (نوبت صبح) این نشست قرار داشت.
در این نشست، ضمن بررسی نمونه سامانه گردشگری موجود در مناطق آزاد، برخی از پیچیدگی‌ها و تفاوت‌های فرآیندهای گردشگری در این مناطق مورد ارزیابی قرار گرفت.
گفتنی است؛ این نشست با حضور «محمد امین اله‌داد» دبیر کمیته راهبردی فناوری اطلاعات و مدیر پروژه پنجره واحد، «مجید طاهریان» مدیر توسعه تحول اداری دبیرخانه دبیرخانه شورایعالی،‌ «حسین اله‌بداشتی» مدير گردشگري و میراث فرهنگی دبیرخانه شورایعالی و ‌همچنین «مدیران فناوری اطلاعات و تحول اداری» و «مدیران و کارشناسان حوزه گردشگری دبیرخانه شورایعالی و سازمان‏های مناطق آزاد» برگزار شد. 
یادآور می شود؛ این نشست به مدت دو روز (سه شنبه و چهارشنبه 9 و 10 مهرماه) در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در تهران برگزار شد.
 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی