صندوق پروژه در منطقه آزاد اروند راه اندازی می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53783
ساعت 13:07 دوشنبه 22 مهر 1398
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: صندوق پروژه با هدف افزایش مشارکت های مردمی در منطقه آزاد اروند راه اندازی می شود.

به گزارش فرینا؛ اسماعیل زمانی در نشستی که با حضور معاونین و مدیران این سازمان، مسئولین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و مدیرعامل هلدینگ انرژی در سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد، افزود: با توجه به شرایط ویژه تامین منابع مالی موردنیاز برای پروژه های کلان، بهره‌مندی سرمایه‌گذاران خرد از سود ناشی از اجرای پروژه، مصونیت سرمایه‌گذاران خرد از ریسک‌های سرمایه‌گذاری در یک پروژه این اقدام برای شهرهای آبادان و خرمشهر موثر و مثبت خواهد بود.

زمانی تصریح کرد: در مرحله اجرایی، این صندوق باید اولویت ها را به پروژه هایی اختصاص دهد که برای مردم منطقه آزاد اروند سودآور هستند.

مشاور راهبردی دبیرشورایعالی مناطق آزاد نیز با برشمردن مزایای راه اندازی صندوق پروژه این اقدام را در راستای توسعه شهرهای محدوده ی منطقه آزاد اروند مهم ارزیابی کرد.

محمد معزالدین با بیان اینکه رسالت اصلی صندوق‌های سرمایه‌گذاری، جمع‌آوری سرمایه‌های خرد و سرمایه‌گذاری و مدیریت حرفه‌ای آن است؛ گفت: با توجه به این رسالت و کارکرد بورس تخصیص اعتبار برای پروژه ها در این صندوق یک راه مشخص، عادلانه و سریع طراحی شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی