حذف معافیت های مالیاتی موجودیت مناطق آزاد را زیرسوال می برد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53950
ساعت 11:07 شنبه 4 آبان 1398
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند حذف معافیت های مالیاتی را مساوی با حذف مهم ترین مشوق سرمایه گذاری در مناطق آزاد دانست که موجودیت مناطق آزاد را زیر سوال خواهد برد.

به گزارش فرینا؛ اسماعیل زمانی با اشاره به غیرممکن بودن این اقدام افزود: معافیت مالیاتی ۲۰ ساله مزیت اصلی و مهم مناطق آزاد است، هر نوع بحث درمورد حذف این مزیت نفی مناطق آزاد است و موضوعیت مناطق آزاد را از بین می برد.

زمانی گفت: با مطرح شدن این اظهارات نادرست اعتماد سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی به این مناطق از بین خواهد رفت .
وی معافیت های مالیاتی در تمامی مناطق آزاد دنیا را جزو قوانین ضروری اعلام کرد و این اطمینان را داد که این اظهارنظرها غیرکارشناسی و بی اساس است.

گفتنی است؛ منتقدان معافیت های مالیاتی معتقدند اجرای لایحه کنونی باعث کاهش درآمد دولت در شرایط فعلی شده و مدتی است بر حذف معافیت های مالیاتی اصرار می کنند، دبیرشورایعالی مناطق آزاد پیش تر در گفت و گو با ایرنا این اقدام را غیرممکن دانست و اعلام کرد: معافیت های مالیاتی مناطق آزاد حذف نمی شود.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند در هفته آتی گفت و گوهایی با مسئولین و فعالین اقتصادی در این زمینه منتشر خواهد کرد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی