احداث 60 واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی بانه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54186
ساعت 10:11 يکشنبه 26 آبان 1398
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان از احداث 60 واحد صنعتی در فاز اول منطقه ویژه اقتصادی بانه خبر داد.

به گزارش فرینا به نقل از جوان آنلاین، احمد خسروی با بیان اینکه فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی بانه در 35 هکتار آماده واگذاری به متقاضیان است، گفت: 120 واحد صنعتی با گرایش‌های مختلف در فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی بانه تعریف شده که فعلاً 50 درصد آن‌ها (60 واحد) احداث می‌شود.

خسروی افزود: فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی بانه با همه تأسیسات و زیرساخت‌ها آماده بهره‌برداری و واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران است و تاکنون 90 سرمایه‌گذار بومی برای حضور و فعالیت در این منطقه اعلام آمادگی کرده‌اند. وی ادامه داد: فاز دوم این منطقه نیز با 50 هکتار مساحت برای واحد‌های نیمه صنعتی است که بیشتر ساختمان‌های خدماتی، تأسیسات، سیستم تصفیه فاضلاب، انبار و سردخانه‌ها تعریف شده است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان با اشاره به وجود برخی از مشکلات در این منطقه بیان کرد: یکی از مشکلات منطقه ویژه اقتصادی بانه ارتقای گرایش‌های صنعتی این منطقه است که باعث ایجاد فاصله زمانی در واگذاری اراضی شده و حل این موضوع در کارگروه‌های شورای عالی مناطق آزاد کشور مطرح و تأیید شده است.

خسروی با بیان اینکه طرح جامع مطالعاتی منطقه ویژه اقتصادی بانه نیاز به اصلاح دارد، افزود: طرح جامع مطالعاتی به لحاظ گستردگی در حال اصلاح است و منتظر صدور پروانه بهره‌برداری منطقه ویژه از طرف دبیرخانه شورای مناطق آزاد کشور است که در آینده نزدیک انجام می‌شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی