مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد انزلی اعلام کرد:

برداشت 48 تن شلتوک سبز بج از 12 هکتار زمین

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54208
ساعت 10:54 سه شنبه 28 آبان 1398
مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه در سومین سال اجرای طرح تولید برنج های ارگانیک در محدوده منطقه، با استقبال کشاورزان از روستاهای محدوده منطقه همراه بود، گفت: با همکاری کشاورزان مساحت زیر کشت این شیوه کاشت برنج از مرز 12 هکتار مربع عبور کرده و میزان شلتوک برنج استحصالی از بالغ بر 48 تن بوده است.

به گزارش فرینا، معصومه شهبازی با اشاره به اینکه طرح تولید محصولات کشاورزی ارگانیک با محوریت محصول برنج با حمایت این سازمان به اجرا در می آید، اضافه کرد: در این شیوه تولید، استفاده از سموم و کودهای شیمیایی حذف می گردد و به جای آن از ورمی کمپوست، زنبور تریکو گراما و کودهای زیستی برای مبارزه با آفات و حشرات و همچنین تقویت زمین و محصول استفاده می شود.

شهبازی، تقویت مشاغل بومی ـ روستایی، حفظ اشتغال مولد از طریق حمایت از مشاغل پایدار، و برندسازی محصولات کشاورزی، را ازجمله مهم‌ترین دلایل اجرای طرح مزبور اعلام کرد و افزود: سازمان منطقه آزاد انزلی ظرف سه سال گذشته در راستای یک برنامه پنج ساله اقدام به اجرای طرح تولید برنج های ارگانیک با نام «سبز بج» نموده تا از طریق تولید محصولات کشاورزی سالم و با ارزش غذایی بالا، زمینه کاهش استفاده از سموم و کود شیمیایی، افزایش امنیت غذایی و سلامت کشاورزان و به ویژه مصرف کنندگان و حفظ منابع آب و خاک استان گیلان فرآهم گردد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی