مساعدت ۲ میلیارد ریالی سازمان منطقه آزاد ماکو برای تجهیز درمانگاه هلال احمر ماکو

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54425
ساعت 11:26 دوشنبه 18 آذر 1398
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ماکو از مساعدت ۲ میلیارد ریالی سازمان منطقه آزاد برای خرید تجهیزات پزشکی و درمانی برای درمانگاه هلال احمر شهرستان ماکو خبرداد.

به گزارش فرینا، سجاد اسماعیل زاده با اشاره به اینکه یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال سال گذشته توسط سازمان منطقه آزاد ماکو برای تجهیز این درمانگاه اختصاص یافته بود افزود: امسال نیز با اختصاص حدود ۷۰۰ میلیون ریال برای تجهیز این درمانگاه در مجموعه منطقه آزاد ۲ میلیارد ریال مساعدت کرده که برای خرید تخت بیمارستانی و نوارقلب و … هزینه شده است.

اسماعیل زاده گفت: در این بخش درمانی تمامی امکانات و تجهیزات تخصصی برای ارائه خدمات درمانی موجود است و با حضور پزشکان مجرب، شهروندان محترم می توانند به منظور بهره مندی از خدمات درمانی به این درمانگاه مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه جمعيت منطقه با حضور مسافران در ایام مختلف بخصوص نوروز به صورت شناور افزايش مي يابد ادامه داد: راه اندازي اين درمانگاه به بخش بهداشت و درمان اين شهرستان كمك مي كند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ماکو با اشاره به اينكه در اين درمانگاه بخش هاي پزشک عمومی، تزریقات، پانسمان و بستری موقت فعال است، اضافه كرد:بخش های فیزیوتراپی ،دندانپزشکی و مامایی نیز در شرف افتتاح هستند.

اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: ۲۰ پرسنل اداري و پزشكي در اين درمانگاه در سه نوبت شيفت در خدمت هموطنان عزیز هستند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی