اتصال منطقه ويژه سلفچگان به راه‌آهن سراسري در مرحله زيرسازي

لینک کوتاه: freena.ir/detail/5487
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مديرکل راه و ترابري استان قم با اشاره به تصويب طرح اتصال منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان به راه‌آهن سراسري از سوي هيئت دولت گفت:‌ اين طرح اکنون در مرحله زيرسازي قرار دارد.

داريوش نظري با بيان اينکه احداث واريانت فرعي و اتصال منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان به راه‌آهن سراسري در سفر هيئت دولت به استان قم به تصويب رسيده است، اظهار داشت: بر اساس اين مصوبه زيرسازي اين پروژه با اعتبارات استاني بايد صورت پذيرد.

وي اظهار داشت: پس از تکميل زيرسازي، اين محور از سوي راه‌آهن سراسري جمهوري اسلامي تکميل و اين ارتباط برقرار مي‌شود.

مديرکل راه و ترابري استان قم با بيان اينکه از دو سال قبل اعتبارات سالانه زيرسازي به منظور ساخت در اختيار اداره‌کل بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان قم قرار گرفته است، تصريح کرد: زيرسازي اين پروژه با نظارت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران انجام مي‌گيرد.

وي با اشاره به اينکه زيرسازي پروژه اتصال منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان به راه‌آهن سراسري اکنون در حال انجام است، اضافه کرد: کار فيزيکي انجام شده روي زمين متناسب با اعتبار و تخصيص‌هاي ابلاغ‌شده است.

اتصال منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان به شبکه راه‌آهن سراسري اسلامي از سال‌ها قبل مورد توجه مسئولان و شرکت‌هاي مستقر در اين منطقه اقتصادي بوده است و نهايتا دو سال قبل به تصويب هيئت دولت رسيد.

بر اساس اين مصوبه عمليات زيرسازي اين پروژه از محل اعتبارات استاني از سوي اداره‌کل بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان قم انجام مي‌گيرد و روسازي آن نيز بر عهده راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران قرار دارد.

با وجود گذشت دو سال از اين مصوبه تا کنون عمليات زيرسازي اين پروژه که به طول هفت کيلومتر به اجرا درخواهد آمد، به اتمام نرسيده است.

شناسه خبری: 5487

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی