با تصویب هیات مدیره سازمان منطقه ازاد ارس:

واردات برخی از ملزومات مقابله با ویروس کرونا در ارس تسهیل می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55594
ساعت 11:21 شنبه 17 اسفند 1398
با تصویب هیات مدیره سازمان منطقه آزاد ارس به منظور رفع مشکلات ناشی از کمبود تجهیزات و کالاهای بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، ورود برخی ملزومات همچون ماسک، مواد ضدعفدنی کننده، دستکش، پد الکلی، تب سنج بصورت مسافری و مصرفی بدون محدودیت خواهد بود.

به گزارش فرینا؛ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در حاشیه بازدید از شرکت های تولید کننده کالاهای بهداشتی با اعلام این خبر گفت: بامصوبه هیأت مدیره سازمان در خصوص تسریع در تهیه و تأمین مواد اولیه ملزومات مرتبط با مقابله با ویروس کرونا واردات برخی از ملزومات و کالاهای  بهداشتی جهت استفاده در محدوده منطقه و سرزمین اصلی تا پایان فروردین سال ۱۳۹۹ تسهیل گردید.

محسن نریمان افزود: از سوی دیگر کلیه تشریفات گمرکی و بروکراسی اداری مرتبط از جمله فرایند ثبت سفارش کالاها و نیز تمهیدات لازم جهت ورود کالاهای فوق به سرزمین اصلی با هماهنگی استانداری آذربایجان شرقی و دبیرخانه شورایعالی مناطق ازاد با دستگاه های اجرایی انجام می شود.

نریمان  همچنین در خصوص سایر اقدامات انجام شده در راستای مقابله با ویروس کرونا گفت: صدور مجوز تولید برای چهار کارخانه از سوی مدیریت غذا و دارو؛ شروع فعالیت دو کارخانه در زمینه تولید کالاهای بهداشتی؛ صدور مجوز ترخیص و واردات ۵۰ تن ملزومات بهداشتی جهت مصرف در محدوده منطقه و سرزمین اصلی و توزیع حدود ۵ تن اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده به داروخانه های محدوده منطقه و شهرستان جلفا از مهمترین اقداماتی است که طی چند روز اخیر انجام گرفته است.

وی در ادامه ضمن اشاره به مشارکت های مردمی جهت مقابله با این ویروس گفت: با کمک بازاریان و فعالان اقتصادی منطقه آزاد ارس در راستای کمک به تهیه ملزومات بهداشتی بیمارستان دکتر ساجدی هادیشهر و اقلام پایش عمومی در مبادی ورودی منطقه کمک های نقدی و غیرنقدی جمع آوری و اهدا گردید.

گفتنی است؛ سازمان منطقه آزاد ارس طی روزهای اخیر علاوه بر تشکیل ستاد مقابله با کرونا، اقدامات متعددی در خصوص گندزدایی، ضدعفونی کردن اماکن عمومی و سطح شهر و ادارات، اطلاع رسانی عمومی نسبت به رعایت الزامات بهداشت عمومی جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام داده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی